Spridda skurar

Så kan man oxå kalla det, för idag har jag ingen direkt röd tråd.
Here goes.

Hockey.
Först och främst. Modo förlorade ikväll. Jävla skit. Leder med 0-2, och förlorar med 3-2. Surt sa räven.
Men timrå förlorade oxå. 3-0. Alltid nåt.

Garagegrannen
Second order of buisness.
Jag får krupp på våran garagegranne! Åhh, om jag kunde, jag skulle..... Jag skulle säkert göra nåt man verkligne inte får, så det är kanske dumt att skriva det här.
En liten resumé. Våra gamla garagegrannar flyttade i somras, och i augusti ngn gång fick vi nya. En äldre tant och farbror (ja, men runt 50-60 nånstans) med en ... jaa, vad heter bilen.. Nåt med Picasso iaf. Rätt stor, silvrig historia. Ny och fin. En dag när mamma kom ut i garaget så satt det en lapp på våran framruta.

"Ni har slagit upp eran dörr på våran bil så vi fått röd färg samt en repa på våran dörr. Hör av er så får vi diskutera ersättning".

Så var det. Domen var fälld - vi hade slagit upp dörren på deras bil. "NI HAR", inte "Har ni?". Märker du skillnaden? Och inte nog med detta, dom hade satt upp en stålvajer mellan bilarna, så att vi inte skulle kunna "göra om det". En jävla vajer.... *morrar*
Mamma hörde av sig till dom iaf, och när de undersökte saken närmare märkte dom att varken färgen eller höjden på märket stämde överens med våran bil. Dom hade alltså fel! Så mamma kom hem och berättade det. "Dom bad väl om ursäkt?" var min första fråga. Det hade dom inte gjort. Alltså, allvarligt talat. Om jag hade anklagat ngn för ngt som visade sig vara helt felaktigt, då skulle jag ha bett om ursäkt! Och den där jävla vajern?! Den sitter kvar. Och den där jävla vajern, den har gjort att vi fått repor på våran dörr! (Jag är ju som bekant inte sveriges minsta människa, så jag behöver öppna dörren mer än 3 dm för att komma ut ur bilen, och då skrapas den ju mot vajern...) Jag får inte bråka med dom heller för mamma, hon tycker att vi ska hålla god min. Men den där jävla vajern... Skulle vilja ta loss den och sätta fast den bakom deras bil. Eller runt dörrarna på den, så dom inte kom i den. Blääää.
Jävla vajer. Nedrans grannar. Tur man flyttar snart.

Porrfria hotell
Har kollat på Insider på TV3 ikväll. Dom hade väl moralpanik som lite tema tror jag. Och där ingick porrfria hotell. Fine, det kanske vissa tycker är en bra idé. Jag tycker den är helkass. Som dom sa, det krävs en del knappande innan du kan titta på dom filmerna. Dom 'anfaller dig' inte, som ROKS-damen sa. Herregud, dom flesta som bor på hotell är väl vuxna människor? Och vuxna människor borde väl själva få välja vad de vill titta på på tv på sin egen fritid? So what om dom är där på företagskonferens? På nätterna, dvs deras egen tid, ska de väl ändå få göra vad dom vill?
Jag ska gå till motattack, dom gånger jag bor på hotell ska jag BARA välja hotell där det finns porr. Jomenvisst.
Porr porr porr - Jag ska porra hela natten. Så de så.

Gulliga pensionärer
Var o handlade förut idag när jag mådde lite bättre. Såg en tant och en farbror som gick och höll om varandra utanför. Åhh, så söta dom var. Jag vill oxå ha en pensionärsgubbe att mysa med när jag blir gammal och grå.

TV-reklam.
Så här i juletider är det massor med julklappsreklamer. En av dom har jag fastnat för. Det är Coop Forum som har en reklam med en bäbis, vars tankar (?) uttalas av Alexander Skarsgård. (Det låter som han iaf). Den är ju så rolig! Den när han har en handske, och så kastar han den för att han inte hittar den andra. Och sedan vänder han sig om och lixom "åh, här är ju den andra handsken!" Eller den med innebandyklubban! Underbar. "Left? Den här borde ju jag ha, jag har större chans att bli proffs än han. Men proffs förresten... Utslagna tänder... Äh, vad tänker jag på, jag har ju nästan inga ändå". Guuud, jag skrattar varenda gång :D Underbart... :)
I övrigt kräks jag på så gott som all tv-reklam. Bara så du vet.

Kommentarer
Postat av: Sara

Och vart hamnade jag i den där bloggen då?

2005-12-10 @ 13:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0