It's a mad, mad world

Äntligen hemma i Jönköping igen. 'Borta bra med hemma bäst' stämmer konstigt nog åt båda hållen. För hur skönt det än var att vara hemma i sundsvall, lika skönt var det att komma hem till "min" lägenhet och mina älskade kissekatter igen.

Resan hem gick bra, men det var segt att åka buss. Nästa gång blir det tåg, hela vägen. Och om jag inte visste det förut så blev jag uppdaterad nu på hur iq-befriade vissa bilförare är. Himmel o pannkaka.
Tänk dig att du kör på E4:an. Två filer, massor med bilar. Längre fram ser du att det är helt stopp i den "långsamma" filen, eftersom de två filerna går ihop till en ca 500 meter längre fram. Och just det faktum att det är MASSOR med bilar i båda filerna gör att det blir som en propp, och man måste alltså tilllämpa den underbara "dragkedjeprincipen" för att ta sig fram. Känns det då som ett genomtänkt och intelligent val att välja den snabba filen? Bidra till "proppen" ännu mer? Nej, inte enligt mina beräkningar. IQ Badboll skulle jag snarast kalla det. Men men, som jag har konstaterat tidigare så är dom flesta bilförare inte vid sina sinnens fulla bruk när dom kör bil. Synd det.

Har iaf inte gjort så mkt sen jag kom hem, mest slöat och gosat med vilddjuren. Dom har överlevt, utan tvekan, Robbie har varit en god adoptivpappa.
Imorn ska jag ta med dom två små vilddjuren till veterinären, dags för månadens andra vaccinering. Mitt bankkonto gråter, trots att min kära, underbara mor sponsrar mig med en hög slantar. Hon är verkligen underbar min mor, vet ni det? Min far är förresten underbar han med, bara så ni vet. Jag har världens bästa föräldrar.

Nu ska jag bara vänta på att katterna lugnar ner sig en smula och sen blir det sängen. Bussen går 8.03 imorn, så det gäller att orka upp med *gäspar*

Auf Wiederhören

Kommentarer
Postat av: Ämma

Haha.. ja jävlar... man ska hålla sig från vägarna ;)

2006-04-19 @ 13:22:54
Postat av: sara

eeeh, du.. inte för att skryta men jag har faktiskt dom bästa föräldrarna och vi har väl inte samma väl? =)

2006-04-20 @ 18:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0