Mama I'm coming home

Imorn är det dags att sätta mig på tåget och åka hem till Sundsvall. Det ska bli trevligt! Kommer sakna kissarna vansinnigt mkt dock, det känner jag redan nu. Robbie och hans donna var här förut och hälsade på mig och katterna, det är han/dom som ska vara kattvakt nu när jag är borta. Jag hoppas det går bra, och jag hoppas han tar väl hand om dom. Annars jäklar....!

Vad ska jag göra när jag kommer hem då? Bra fråga... Jag tror att det ser ut nåt liknande det här;

Onsdag: 23.55. Ankomst i Sundsvall. Hem till lägenheten, mamma hämtar mig förhoppningsvis. Sen blir det nog sova, 8 timmar på tåg gör sitt.
Torsdag: Jag och syrran ska hälsa på farmor. Det var längesen sist. På eftermiddagen/kvällen blir det "familjemiddag", det blir nog jag, syrran, hennes kille André (antar jag iaf) och mamma. Vore trevligt om pappa kunde komma med iofs, men jag har inte pratat med honom än. Man kanske skulle ta o höra av sig och fråga?
Fredag: Syrran och André  börjar sin avfärd mot Tunisien, så man lär väl ska vinka av dom. Sedan på kvällen verkar det kunna bli middag och/eller film med Emma och Therese. Själv drömmer jag om kinamat *dräglar*
Lördag: Stallet! Ska äntligen få träffa min älskade Diana igen. Annika i stallet har tydligen pratat med Lajla (ridläraren) och berättat att jag ska komma, så Diana är redan paxad åt mig =) Förhoppningsvis får jag sällskap till stallet av Joanna, det vore trevligt, har inte träffat henne på länge. Annars kanske vi hittar på ngt på eftermiddagen/kvällen istället.
Söndag: Enda dagen utan någon solklar plan. Max kanske? Har suktat efter det sen jag flyttade ner, men har lyckats hålla mig ifrån det. Sen ska jag ju hjälpa mamma att packa med, hon håller ju på att flyttstäda för fullt. Så jag ska väl rensa ut lite av mina grejer. Kasta saker är dock inte min starka sida... :S
Måndag: Hemfärd kl 13.00. Hemma i Jkpg igen vid 22.20 nångång.

Borta bra men hemma bäst, men då är frågan: Vad är hemma, Sundsvall eller Jönköping?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0