Pillertrillare

That would be me, yes. Eller vad sägs om det här, bilden visar alla tabletter jag hämtat ut från apoteket de senaste 3 månaderna. Jisses.

Pillertrillare

Och nej, dom rosa är INTE godis. Det är för min B12-brist. Men visst ser dom häftiga ut??



Igår var jag på stan och träffade en spelkompis. För er som inte vet så är jag Fia med knuff-beroende på blip.se. Var väldigt trevligt iaf, vi promenerade omkring i lite över en timme, och pratade om ditt och datt. Hade väldigt trevligt iaf, tyckte jag =) Söt är han med, söt som socker. (Känns som jag sagt det ett antal gånger innan. Men jag kan väl inte rå för att jag träffar söta killar titt som tätt?).



Katterna har varit skvatt galna nu i tre nätter i rad. Har sovit så sjukt dåligt. Inte förrän runt 9-10-tiden börjar dom lugna ner sig, så då får jag sova. Men då blir det ju så att jag inte kliver upp förrän runt 13. Men men, jag har ju ingenting att göra, noplace to go and noone to see. Haha nejdå, så illa är det inte. Men jag menar, dom jag umgås med jobbar eller pluggar ju på dagarna ändå, så jag missar ju inget på så vis. Och nu är det ändå ljust länge på dagarna, så man hinner ju med lite sol ändå. Wonderful.

Nu ska jag iaf kolla på Edward Scissorhands. Det är en go film det =)
Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0