Ett sundsvallsdygn kvar

.. men knappt det faktiskt. 21 timmar närmare bestämt. Jag åker ju härifrån vid 10 imorn. Längtar.

Men, ikväll blir det Myre. Det ser jag väldigt mkt fram emot! Det blir jag, Joanna, mamma, Emma och André, en fyratimmarstur i skogen, varav åtminstone 3 timmars ridning. Väldigt roligt ska det bli! Undras vilken häst man får. Jag är nog öppen för förslag tror jag. Nån pigg sak vore trevligt. Kanske Grejen, Finnix, Albin eller Zeke. Fast, jag tror Zeke är lite liten för mig. Tror iofs jag ridit honom förut, minns inte. HÄR kan du läsa mer om hästarna, om du känner för det.

Åhhh, saknar David som tusan nu. Vill bara hem och gosa. Han jobbar imorn, fast han vet inte hur, men förhoppningsvis hinner vi träffas ändå. Jobbar han på dagen så är det ju ingen fara, och jobbar han kväll eller natt.... Då kanske jag tjurar på och följer med. Vet dock inte hur bra sällskap jag skulle vara eftersom jag troligtvis lär vara rätt trött, men det är det jag menar med att jag ska tjura (inte att jag ska vara sur alltså). Men men, i värsta fall får man väl vänta till onsdag. Fast förhoppningsvis ses vi imorn. Inte trodde jag att en vecka skulle känns så kort och så lång på samma gång. Kort, för att det hänt mkt, men lång eftersom jag saknat min älskling.

Idag fyller för övrigt min mor 50 år! GRATTIS MAMMA! Myre är alltså hennes födelsedagspresent, och min med förresten. Syrran betalar åt både mig och mor. Grattis mig i förskott då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0