Jag är saknad!

Roligt att vara saknad när man inte bloggat på några dagar =) Jag har inte haft tillgång till internet på ett par dagar. Och när jag väl varit hemma så har datorn varit kvar hos David :-)

Fredag.
Vad gjorde jag? Minns knappt. Jag tränade nån gång mitt på dagen. Väntade på att David skulle sluta jobba på sina två jobb för dagen. Det hände inte så mkt öht. Gick och la oss vid 23 typ, men låg vaken och pratade och gosade framåt 02. Somnade som en stock efter det :-)

Lördag.
Klev upp rätt tidigt. Skulle åka på second hand! Åkte runt på lite olika ställen, men hittade inget värt att köpa. Åkte in en sväng på stan. Gick bland annat in i den stora kyrkan mitt i stan, påminner lite om GA Kyrkan hemma. Sånna stora kyrkor ger en mäktig känsla... Åt på Pallas Atena, grekisk buffé. Rätt okej, billigt, men maten var knappt varm. Vet inte inte om det är meningen, om det ska vara lite småljummet så, men jag hade nog hellre sett att det var varmt. David åt inte mycket alls. Stackarn fick gå hungrig från en restaurang. Det är inget vidare betyg!
Vi begav oss hem till mig. Sorterade post, gosade med katterna, vilade nån timme. Jag var sååå sjukt trött! Lite senare åkte vi till David. David målade klart listerna inne i vardagsrummet, och sedan rev han bort skyddspappret från golvet. Började möblera lite smått, ställde upp TV:n och lite så, sedan samtalade han med Micke, och de bestämde att vi skulle träffas på Crystal och äta lite senare. Senare blev det, typ vid 23 träffades vi. Jag och David delade på en pizza, Acapulco, och jisses vad god den var! Inga jalapeños på min halva, men annars var det lök, vitlök, oxfilé, tacokrydda och tacosås. Det var en stark pizza, men tjena va god den var :-) David tog en cider och nån drink, och blev en smula dragen, det var jätteroligt, haha! Åkte hem och sov sen iaf, vi slocknade riktigt snabbt båda två.

Söndag.
En dag att uträtta ärenden. Men innan vi hann vakna så blev vi väckta av att en granne ringde på dörren. Och då david har sängen stående precis innanför dörren så blev det till att kasta sig ur sängen, slita på sig kläderna och verka vaken. Låtsas funkar ju, men jag var nog mer i koma än vaken när grannen väl hade gått. Så jag gick och la mig igen :-)
Senare var det dags för våra ärenden iaf. Det blev slutligen några timmar på A6 och IKEA. Jorå, David kan shoppa när han sätter den sidan till. Vi tittade ut en soffa (köpte den inte, men man kan ju alltid vilja ha!), köpte en hylla (svart), gardiner (de är inte lika hemska som de ser ut på den bilden! det är mer färg på dom), gardinstänger, lakan, persienn, rullgardin (beige), och säkert nåt annat småplock. Det kommer bli skitfint!

Såg för övrigt Davids ex på IKEA idag. David pekade vem hon var och sa: "Där är mitt ex". Hon såg oss inte, och han hejade inte heller, utan vi fortsatte gå. Han sa att det faktiskt kändes rätt bra nu, att han inte brydde sig nämnvärt. Och det kändes skönt för mig kan jag lova. Men ja, jag fick en klump i magen när han pekade ut henne. Men det gick bra, och hela ex-grejen känns betydligt lugnare nu än förut! Håller jag på att bli vuxen?

Därefter åkte vi hem till hans föräldrar och åt. Smaskigt som alltid, Davids mamma är duktig på att laga mat. Vi lämnade hans trummor i kyrkans replokal, åkte tillbaka till föräldrarna en sväng, och sedan begav vi oss hemöver. Jag hämtade min dator och en säck med tvätt hemma hos honom, och sedan skjutsade han hem mig.



Imorgon då?

Jo, det blir tvätt först och främst; 11:30 - 16:00. Något mer än så har jag faktiskt inte planerat. Eller jo, jag ska få tummen ur och ringa CSN, det är på tiden nu. Och så ska jag ta och sortera igenom alla mina papper en gång för alla. David har köpt en pärm åt mig, och jag har köpt ett register, så nu finns det inget som hindrar mig. Lite ordning och reda har aldrig dödat någon, så det kanske kan funka för mig med... ;-)

Nu ska jag säga godnatt till systeryster på MSN, dvs, om hon inte redan somnat. Fast det tror jag hon gjort, för hon svarar inte när jag är odräglig, haha. Nej, nu reagerade hon. Aja, då kan jag säga godnatt iaf. Och sen ska jag och mina två fyrbenta pojkvänner gå och sova. Mja, dom sover redan, men dom brukar följa med mig när jag ska sova.

Apropå fyrbens förresten, Kapten har skaffat sig en ny talang. Han lägger sig ovanpå min byrå, lirkar upp översta lådan på nåt vis, och sedan "fiskar" han med tassen i lådan tills han får upp något. När han får upp något, så kastar han ner det på golvet. Och när det landar på golvet, då är Chefen där och jagar det. Spännande liv man har som katt . Och ja, jag kan ju berätta att det är lådan där jag har mina strumpor och mina underkläder!

Gonatt.

Kommentarer
Postat av: joanna

bra att du kom tillbaka iaf=)

2006-12-11 @ 15:08:42
Postat av: Erika

Jag kommer alltid tillbaka :-D

2006-12-11 @ 15:36:22
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0