Sweethearts

SweetheartsFörsta tagna kortet på mig och David... :-)  Taget  på  Markus' (Davids bror) 30-årskalas hemma hos Familjen Wreland. Ett trevligt kalas var det :-)



Igår var det iaf kalasdags igen. Davids mamma fyller 60 på onsdag, så det var kalas igår för familjen. Det var rätt mkt folk faktiskt, 19 plus en bebis, hehe. Vi åt den där otroligt goda soppan som dom bjöd på när min familj var på besök. Och tårtan vi fick senare var oxå hysteriskt god... Osch, jag känner hur kilona samlas igen. Jag som hade lyckats gå ner 2 kg! Jaja, bara att börja om igen, man måste ju få lov att gotta sig lite ibland med, eller hur? ;-)

För övrigt blev det ytterligare lite shopping igår. Japp, det har nog blivit en liten shoppaholic av mig trots allt. Hihi! Presentkort är bra. Och när det är rea så är dom extra bra, för då räcker dom ju extra länge! :-) Så, igår blev det då en svart skjorta med ¾ -ärm, H&M, 198:-, och ett jättesött flätat brunt diadem som jag vart helkär i! Det var det presentkortet det :-) Men har ju några hundra kvar på presentkortet jag fick av David. Ja just det, köpte även ett par skor igår. Kände att jag var i akut sko-brist, dom skorna jag haft hela hösten har jag haft sedan gymnasietiden!!! Helt allvarligt. Kände att det var dags att byta. 250:- på skokanonen för ett par helvita (ja, opraktiskt jag vet. Men dom var söta. Och billiga.) typ "tennisskor". Ytterligare två köp som jag är helnöjd med! Lägger in bilder senare.

Nu ska jag.... göra ingenting :-) Det är väl en bra början på nyårsafton 06-07? Exakt vad det blir ikväll har vi faktiskt inte bestämt än. Det är väl sagt att vi ska till Clas, men jag vet inte riktigt hur sugna vi egentligen är på det. Men, vi ska nog åka förbi och kolla läget iaf, så får man väl se hur det blir sen :-)

Happy new year!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0