Erika på vift

Jaha, så var man i skåne-land då, efter en inte helt bekväm resa. Jag vet inte riktigt om jag ska skriva om det nu, eller om jag ska ta det när jag kommer hem.
För att göra en lång historia kort, en kråka hade sabbat några ledningar nånstans mellan alvesta och älmhult (tror jag det var), så det blev tågstopp. Vi blev stående i Alvesta i över en timme iaf, och buss efter buss slussade iväg människor på löpande band. Själv, försynt som jag är, kom jag inte med ngn buss förrän nästan alla redan hade kommit iväg. Meningen var att vi skulle åka till älmhult, och ta  ett tåg därifrån, men under resans gång fick vi veta att det var tågstopp där med, så vi fick åka buss hela vägen från Alvesta till Hässleholm. Visst, det var väl skönt att slippa byta buss och tåg igen, men ändå.

Jävla kråka.

Har för övrigt varit bakis fram tills nu. börjar känna mig piggare nu som tur är. Igår var skoj iaf, mkt nytt folk (ja, bara nytt folk). Trevliga människor iaf!

Nu ska vi ta o plugga lite, jag ska läsa Pygmalion (jag fick tag på den! tjohoo) och han ska skriva nån grej på datorn. Sen får man väl se vad som händer.

Och förresten, Sara, jag menade att jag skulle åka hem till jönköping, inte hem till sundsvall :) Har faktiskt inte planerat ngn hemresa än, men det blir väl kanske i april eller ngt. får se hur det går med skolan, och hur ekonomin ser ut.

Saknar ni mig? =)

Kommentarer
Postat av: Sara

fan va sjukt att du redan kallar jönköping hem... =) jeje, då får inte du följa med ut ikväll då! planerar att ha en riktig bakisdag i morrn på jobbet.. tänker inte göra nånting! tjohooo!

2006-02-25 @ 16:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0