Korta bloggar nuförtiden

Ja, det var länge sedna jag skrev ett långt "innehållsrikt" inlägg. Känns som jag mest skriver om David nu för tiden. Och småsaker som täcker ungefär 2-3 meningar, max.

Idag har iaf Robbie och Martina varit här en sväng, Robbie borrade lite.Skulle ha borrat med, men borren gick i förtidspension. Så robbie ska köpa nya borr (allvarligt talat, säger man verkligen så??), och sedan återvända och fixa resten. Skönt att ha goda vänner =)

Har även hållt på och bråkat med min brännare. Har sabbat 4 Traxdata-skivor till ingen nytta, bara för att bränningen sket sig. Evil. Robbie rekommenderade en simulationsbränning, men även den sket sig. Fattar inte vad det är för fel. Stoppar jag däremot in en FUJI-skiva så funkar det utan problem. Annoying shit. Min förklaring är att min FUJItsu Siemens-dator föredrar FUJI-skivor framför andra. Nån som har en annan vettig teori?



Bästa kommentaren på länge: (hör till inlägget "Jag tycker inte om...")

Postat av: joanna
hmm jobbigt..kanske är en timråit som byggt väggarna-- hoppas det löser sig iaf..annars får du och david ha varsin på sig
2006-jul-12 @ 10:12:14



Det var då allt så sant som det var sagt.
Nu ska jag dricka en cola, för jag är törstig.
Hejpa

Kommentarer
Postat av: ämma

Yeah.. vi har åxå betongväggar... betongborrar måste man ju ha, men det visste nog Robbie :) Sen en plugg i hålet :P

2006-07-12 @ 21:32:50
Postat av: Erika

Ja precis, så långt har vi kommit med 4 hål =) men borren var så slö att det inte gick att borra mer :S

2006-07-12 @ 21:40:31
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: Sara

I Sthlm tänkte jag isåfall jobba. Eller plugga statistik, men det vet jag inte om jag vill plugga så det kommer jag nog inte göra. I Svalöv har jag kommit in på en linje som heter Högskoleförberedande. Inget jag egentligen behöver gå. Men tror det kan vara kul och ganska nyttigt också. Jag vill så gärna plugga men vet inte vad. Å går jag ett år på folkhögskola får jag plugga och samtidigt ett år till på mig att komma på vad jag egentligen vill plugga.

2006-07-12 @ 21:57:55
URL: http://sarakjellkvist.blogg.se
Postat av: joanna

jippi jag vann tävlingen bästa kommentaren *modoflin*

2006-07-13 @ 15:38:32
Postat av: joanna

men hallå skriv mera

2006-07-14 @ 15:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0