Min schizofrena sida

Jag har nog två personligheter när allt kommer omkring. Jag har "normala" Erika och jag har Bil-Erika. Sedan, om jag tänker efter så har Bil-Erika en hel del schizofrena sidor med. Kan-du-inte-parkera-din-jävel-Erika, Lär-dig-använda-blinkers-för-tusan-Erika och Men-gasa-nån-gång-då-Erika är tre av dom mest framträdande personligheterna. Som ni kanske förstår så är mina alternativa personligheter en smula aggresiva. Eller ja, iaf lättretade.


Kan-du-inte-parkera-din-jävel-Erika säger:
Jag retar mig så fruktansvärt på folk som inte kan parkera som folk! Kan vara att dom ställer sig så dom tar upp två parkeringsrutor i onödan, eller kanske att dom parkerar så att dom blockerar körbanan så man inte kommer förbi. Eller varför inte dom totala idioterna som parkerar in dig på en överfull parkering så att du har bilar helt och hållet runt om mig. IDIOTI.

Lär-dig-använda-blinkers-för-tusan-Erika säger:
Det här med hur man ska blinka i rondeller kan vara lite klurigt. Men egentligen, SÅ klurigt är det inte.
När du ska till höger: Blinka till höger.
När du ska rakt fram: Blinka INTE när du kör in i rondellen, men blinka höger när du ska ut ur den.
När du ska till vänster: Blinka vänster när du kör in i rondellen, och blinka sedan höger när du ska ut.
(Ja, jag vet att man kör i cirkulationsplats och inte rondell, men i don't orka skriva) Så har iaf jag lärt mig. Och som sagt, SÅ krångligt är det faktiskt inte. Men sedan har vi det med vanliga korsningar, speciellt om det är mkt trafik. Det är inte jobbigt, det kräver inte överdrivet mkt koncentration, och det är inte svårt. Try it.

Men-gasa-nån-gång-då-Erika säger:
Allvarligt talat, varför köra långt under tillåten hastighetsgräns? Nu räknar jag inte med dom som köra lastbil, husvagn, släp eller sånt, dom som inte har så mkt val, utan jag menar allmänna trafikanter. Som att köra 50 på en 90-sträcka. Varför? Eller ännu värre, att ligga och snigla på motorvägen! Så länge det är två filer och man sniglar i högerfilen så kan jag gå med på det. MEN,  om du påbörjar en omkörning så kan du väl för guds skull GASA så att du kommer förbi nån gång. Och nu när det dessutom är semestertider med miljarder husvagnar och utländska bilister på vägarna. Jisses. Vissa utomlandare använder dessutom vänsterfilen som snigelfil. GAAASAAAA för bövelen!



Nu kanske inte du tycker att jag är lämplig som bilist. Men det är roligt att köra bil! Oftast iaf. ;-)

Kommentarer
Postat av: Sara

Dig skulle inte jag vilja ha bakom mig om jag var ute och övningskörde *hjälp* :)

2006-07-28 @ 20:18:51
URL: http://sarakjellkvist.blogg.se
Postat av: Kamilla

*känner igen mig*...

Jag har läst någonstans att kvinnor oftare hetsar upp sig i trafiken än vad män gör, och att det dessutom skulle vara ohälsosamt att göra det. Hm.

2006-08-09 @ 18:50:55
URL: http://kamilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0