Extreme Home Makeover

....Version X-Small i Jönköping.

Jaha, då var man tillbaka i Jönköping då! Med en dator som inte vill acceptera vissa tangenter, som tex "V" och "F". Irriterande värre, har nog fått nåt skräp i den. Hur gör man ren en laptop?

Sitter just nu i köket i min nya lägenhet! Pappa sover och snarkar som en hel fabrik, så sova som för mig i normala fall är krångligt, är just nu mer eller mindre omöjligt.

Vad sägs om en liten sammanfattning?

Onsdag: Hemresa. Hela resan gick kalas! Och ja, jag skrattade rakt ut åt Greys Anatomy. Som om att man kan låta bli? Det är ju det bästa någonsin. Pappa hämtade mig när jag kom till Sundsvall iaf, skulle sova hos honom och Kerstin. Jonas (Kerstins son) och hans kompis Andreas kom senare på kvällen, vi satt i vardagsrummet och kollade på Greys på min dator. Helt okej för tusan. Sov dessutom rätt okej den natten, utan medicin dessutom! Hallelulja.

Torsdag: Mamma hämtade mig på lunchen, och vi åkte till min mosters garage där alla hennes (och mina) prylar fanns instängda. Mamma är nämligen oxå i flyttartagen. Vi proppade bilen full med grejer, och åkte hem till mors nya lya, lastade av, och körde samma sväng igen. Körde iväg mamma till jobbet igen, och eftersom jag jobbat så hårt (?) så förtjänade jag ju en paus. Åkte till min andra mosters (Eva) jobb och satt där och surrade med henne i lite över en timme. Väldigt trevligt det! Hon är dessutom lika fast i Greys som jag är. Hur kan man inte vara det?
Därefter åkte jag iaf hem till min första moster (Lena) och hämtade lite prylar som hon hade i sin lägenhet. Min och syrrans dator bland annat, min dvd och lite annat smått och gott. Hälsade på deras nya voffe, en Berner Sennen, vaaaansinnigt söt vill jag lova. Sen åkte jag tillbaka till mammas och sov middag. Ja, för sånt gör jag. Resten av dan hände det inte mkt spännande på, vi bar mer kartonger, det var väl typ det. Fram på kvällskvisten åkte jag hem till pappa igen. Time for bed. Sov mindre bra. Blä.

Fredag: Direkt när jag vaknade åkte jag till Lenas garage och packade bilen med kartonger. Hört den förut? Åkte fram och tillbaka några gånger. Strax före 14 lämnade jag min mor åt sitt öde, och själv åkte jag till mitt gamla jobb på Arkivservice för att hälsa på. Kom precis lagomt till en fredagsfika på uteplatsen i strålande sol. Det handlar om planering, mina goda vänner *s* Det var väldigt trevligt iaf, ovan att vara där utan att jobba dock... =) åkte tillbaka till mor-i-busken. Vi åkte och handlade matsäck inför lördagen, tankade och tvättade bilen. Den skulle nämligen in på service för den läker olja. Mammas nya bil. Va dumt. Sen skjutsade hon mig till pappsens hus. Sov lite, och sedan åt vi as-god mat. Nå kött och klyftpotatis, så vansinnigt gott är det. Gick o la mig rätt tidigt, skulle ju ändå upp tidigt med.

Lördag: Uppe med tuppen. Iaf med mina mått mätta. Vid 7.30 klev vi upp, fikade lite och åkte och hämtade släpet på Statoil. Åkte först till mamma och plockade upp henne och dom kartonger som fanns i hennes lägenhet. Därefter blev det Lenas garage, där mitt databord och min (mammas egentligen, men jag ska ha den nu) cykel stog. Efter det åkte vi upp till Krånge, där min farmor bor, och där min pappa bodde tidigare. I hans gamla hus finns en stor sal, gissa vad den kallas? Jo, Stor-salen. (Här är fantasin på topp.) Där hämtade vi lite möbler, köksbord, stolar, soffa och lite sånt kraffs. Tittade in hos farmor en snabbis, fick lite hembakad segkaka. Det är inte illa det! Efter det var det dags för avfärd.
Jag somnade strax efter Kvissle (hann inte ens till Bommen innan jag sov) och vaknade när det var dags för lunch i Iggesund. Åt, åkte vidare, och jag somnade snart igen. Vaknade när vi var mitt ute i ingenstans, och det var dags för fika. Mamma hade packat as-goda duo-mackor (en blandning av ljust och mörkt bröd, sjukt gott) som vi hade rökt renkött (på tub) på. Ojojoj. Smaskigt kan jag lova!
Annars var väl resan rätt händelsefattig antar jag. Vi turades om att köra, och det var inga större problem. Kom fram hit till Jönköping vid 20.30. Såklart hann jag köra vilse på SAMMA STÄLLE som jag körde fel på när jag körde hem den beryktade byrån, innan vi kom helt fram. Plockade upp Robbie och Martina på Tallhöjden, och åkte vidare hit till Hulan för att lasta av. Det gick snabbt och smärtrfritt det. Tog knappt en timme att lasta av. Efter det lämnade vi av de kära tu hemma hos sig, och lämnade släpet på parkeringen, och så åkte vi och handlade det nödvändigaste inför morgonen. Frukost måste man ju ha. Somnade ganska snabbt, trots förkyld mamma, galna katter och obekväm soffa.

Söndag: Pappa ringde vid 8, dags för frukost. Jag och mamma sov alltså på Tallhöjden och pappa på Hulan, så han kom och hämtade oss och vi åt tillsammans här på Hulan.



Usch.. jag mår illa...
Jag får fortsätta senare eller en annan gång. Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hur man rengör tangentbordet: tangenterna går att pilla lös, så ta nåt smalt (typ en liten skruvmejsel) o bänd upp dem, sen äre ba o damma bort skräpet som är där!

2006-06-05 @ 11:46:37
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: joanna

hallå hälsade du inte på mamma fröja va=P

2006-06-05 @ 12:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0