Ångest

Jävla skola. Jag är nog ingen akademiker när allt kommer omkring, det kanske är dags att inse det. Det drar ihop sig till tenta, och jag blir såklart stressad. Det här kommer gå åt skogen, jag känner det.
Ångesten kryper närmare, jag får mer och mer ont i magen. Det är ingen höjdare, det kan jag berätta...

Kommentarer
Postat av: Ämma

säg nån som inte har ont i magen o ångest inför tenta... :S

2006-03-27 @ 08:59:59
Postat av: joanna

instämmer med ämma..varje gång ja ha tenta frågar jag mig själv om ja är dum i huvudet som utsätter mig själv för detta och dessutom frivilligt

2006-03-27 @ 15:43:45
Postat av: Emma

håller med ovanstående skribenter... men man får inte glömma känslan när man kollar i ladok och ser hur många poäng man klarat av!

2006-03-27 @ 17:51:06
Postat av: Madde

Ack så sant, mina vänner. Ångest är synonym med plugga, det har man fått erfara :S Sen så löser det sig på ett eller annat sätt till slut ändå men ändå har man lika mycket (om inte mer!) ångest till nästa tenta. Man lär sig aldrig ;)

2006-03-27 @ 18:07:07
Postat av: sara

Tjena!!! sitter just nu pa phi phi oarna och tankte att jag skulle uppdatera mig om ditt liv.. hinner inte lasa alla jag missat, men kissarna var hemskt sota! Hur gar allt annat da, med alla killar du har och sa? jag ar typ kar och galen i david som vantar dar hemma.. blev ingen riktig charter det har eftersom alla jag reser med har nan dar hemma.. men jag kan lova att det har blivit en massa tok enda!!! har redan knappt ca 100 kort..hehe nu ska vi ut och kolla vad phi phi har att erbjuda... tycker det kanns litet och slitet har.. men man kan ju andra sig, har inte sett mkt an, men efter att ha varit pa koh samui dar jag trivdes som fisken i vattnet kan det bli svart...=) Hor av mig nanting!! kramis

2006-03-29 @ 14:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0