Så trött...

Första dagen sedan jag började äta Cipralex som jag inte sovit middag. Jisses. Och gissa om jag är trött. Nåt så vansinnigt. Men nu är det på tok för sent för att "sova middag", går jag och lägger mig nu så blir det för att sova natt-sova.

Jag och kissarna satt ute på baksidan förut idag. Dom är så fega =) Men världen är nog väldigt stor och läskig när man är så liten och har varit ute så få gånger. Ska skaffa mig längre koppel, alternativt nån slags löplina, så dom kan få undersöka lite som dom vill. Nu vill dom gärna gå åt varsitt håll (varför undersöka den stora farliga världen ensam när man har brorsan med sig? Konstiga kissar. Men men, deras val.), och med mina armar inräknat så kommer dom nog inte längre än max 2 meter från mig. Vi var ute i ungefär en halvtimme, och under den tiden hann dom med att charma grannarna med. Dom har sovit sedan vi kom in iaf, i ca 1,5 timme ungefär.

Nu är det dags för min dagliga Big Brother-dos, och sedan ska jag kolla in Mr Bond. Funkar helt klart som tidsfördriv om inte hockeyn skulle råka bli en rysare. Men 4-0 efter 1 period känns ju annars ganska vägledande. (Peppar peppar).

I värsta fall, om inget på tv lockar, så kan jag ju alltid fortsätta rensa bland mp3-orna på datorn. För det behövs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0