Stegräknare

Köpte mig en stegräknare igår, har funderat på det länge. Fick en för länge sedan av pappa, men efter hela arbetsdagar i arkivet så visade den ungefär 50 steg, oavsett hur mkt jag pillade med inställningarna. Och mina kära arkivvänner vet att man troligtvis tar fler än 50 steg på en dag. Blir säkerligen runt 50 steg bara att gå fram och tillbaka till dag 25.

Enligt denna som jag har nu så gick jag ca 1600 steg igår, efter kl 16 alltså, för det var då jag började använda den. Nån som vet ungefär hur många steg man ska gå på en dag? Jag kommer inte ihåg!



Det är efit-dag idag! Det hade jag glömt. Tur att Jonas påminde mig! Så min dag började enligt EFIT ca 12.30. Hände iofs inte mkt spännande innan dess heller, David åkte till jobbet, jag somnade om, jag vaknade vid 11.30 och låg och kollade på tv. Så som sagt, inte jättemycket att fota då. Om dryga halvtimmen ska jag ta min kropp och dra iväg på Friskis för att promenera på bandet och kanske köra några maskiner. Får se hur mkt folk det är där. Hade helst gått tidigare idag, men dom öppnar inte förrän 14.30 i huskvarnagymmet. Så det får la gå ändå.

Knappt en vecka tills Joanna och Mange kommer. Gissa om jag ser fram emot lite norrlandsbesök! Jag är otroligt förtjust i småland och Jönköping, men visst saknar man sina vänner. Och nästa helg kommer eventuellt familjen ner med! Oj, vilket roligt avslut på denna månaden. :-)

Kommentarer
Postat av: jonas

Haha ibland kan jag också ^_^
Åh det låter helkul med lite besök, hoppas ni får kul!
Mina bilder är uppe nu hehe =)

2006-11-12 @ 22:23:52
URL: http://klutten.blogg.se
Postat av: Madde

10000 steg har jag hört/läst är det ultimata

2006-11-12 @ 22:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0