Händelserik helg

Jovars, det har hänt lite i helgen. Inte mastodont-mycket, men en hel del ändå.

Jag sålde min bil igår! Mazdan bor nu i Falköping hos nån kille. Lycka till, är allt jag har att säga. 2500 pluringar fick jag för den. Pengar som för övrtigt snart är slut. Direkt efter försäljningen åkte jag och David in till stan för att träffa den tjejen från Sundsvall som jag skulle köpa träningskortet av. 1300 fick hon, och jag får träna både gympa, gym och spinning fram till september nästa år. Grymt.

Vi gick även på torghandel, fast vi kom dit precis när dom skulle stänga. Men det var ändå lite småmysigt. Lite som Selånger Marknad, fast betydligt mindre. Vi köpte iaf varsitt par mysbrallor för 100 pengar styck. Vidare sedan till Geab the phonehouse eller vad det heter, David vill byta telefon. Även jag blev sugen, den SonyEricson-telefonen som han kollade på verkade inte helt galen faktiskt. Men, det är inget jag ska lägga pengar på, jag är faktiskt helt nöjd med min Samsung. Wroom wroom, och vi tog oss upp till A6-området. Först blev det Siba, för att kolla vad telefonen kostade där. Gick sedan på Intersport, och jag köpte en dööömysig jacka för 699:-. Liiiite mer än vad jag tänkt lägga på en jacka, men samtidigt hittade jag ju billigare skor och byxor än vad jag hade tänkt från början med. Så det gick väl eg på ett ut.

(Nya skor, ja. PLÅGSAMT.)


Vi kollade en sväng på Silvan, och sedan en tur till Elgiganten för att kolla samma telefon där med. Den var billigast på Siba iaf, 2299 eller nåt sånt tror jag den kostade där, utan abbonemang då.

Vid det här laget vad jag både trött, kissnödig, HUNGRIG, och så hade jag ruskigt ont i mina fossingar. Jag var färdig att lämna in. Det gjorde jag dock inte, vi åkte tillbaka till stan, och gick och åt på O'learys. David och jag har nog blivit stammisar där. Jättegoda burgare! MEN! Denna gången hade vi otur och fick relativt kall mat... :-S Vi åt lite ändå, men sedan sa vi till, och då fick vi helt nya burgare, som var myyyycket godare. I slutändan blev det ändå pluspoäng.

Sen då? Bio! (Ja, en lång dag, hehe) Vi kom precis i tid för att se The Grudge II. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Läskig? Ja, jag fick en och annan hjärtattack. Bra i övrigt? Den var väl okej. Prisvärd? Nja, jag hade nog hellre hyrt den. Fast det är ju iofs fränt att se sånna filmer på bio, men det kändes inte riktigt som den gick ut på nånting, mest som en fortsättning till förra filmen. Den var lite som en transportsträcka utan ett klart mål. Ja, lite missnöjd blev jag, men det är inte så att jag ångrade att vi såg den.

Gick in en sväng på På Tapeten Bar och kollade läget, men det var ju så tidigt (20:00 typ) att folk inte hade kommit igång än. Åkte runt lite och funderade på vad vi skulle göra. David tänkte att vi kunde gå på Svarta Börsen och kolla på live-musik, men nåt svårare än att hitta en parkering i jkpg city en lördagkväll får man leta efter. Sjukt att det ska vara så svårt. Vi åkte bara runt ett tag, utan nån direkt destination, och utan några direkta planer.

Tillslut hamnade vi iaf i nån liten biljard-lokal tillsammans med Davids arbetskompis Tobias, och två tjejer som jag inte vet vilka dom var. Dom spelade iaf ingenting, dom satt vid ett bord medans jag och grabbarna spelade. Haha, nåt sämre än mig får man leta efter. Tobias vann lätt varje omgång iaf. Det var roligt, har inte spelat biljard på hundra år. Jag tror jag vet varför.... ;-)

Slutet gott, allting gott, hemma hos katterna vid 00. Gos.

---

Idag har jag städat, och väntat på att David skulle höra av sig. Även han skulle städa för att visa lägenheten för en kille. Och när det var avklarat skulle jag åka till Huskvarna, och så skulle vi träna tillsammans. Friskis stängde 19.30 idag, och vi var väl ute i senaste laget enligt mig. Vi kom väl dit vid 18:45 kanske, men vi hann iaf träna lite!

JAG HAR TRÄNAT!

Oj så duktig jag är ;-) Tränade dock bara armar, axlar och rygg med lätta vikter. Återstår väl att se om jag får ont eller "bara" träningsvärk efter detta. Det var roligt iaf, jag ska helt klart sätta igång och träna på allvar!

Nu sitter jag här i soffan hos David och.... bloggar. Suprise! David kollar på musikvideos med Pantera, som han fick i födelsedagspresent av mig. Vi skulle egentligen kolla på Brokeback Mountain hade vi tänkt, men herrn verkar vilja ladda med lite hårdrock innan han vill kolla på ngt homosexuellt ... ;-)

Fast frågan är om man orkar kolla på den nu ändå. Den är ju 2 timmar lång, och jag är redan trött. Klockan kommer ju bli tidigast 01 innan den är slut, och då lär jag nog sova redan.... Hihi!

Lång lördag, lång blogg. Ja, det finns ju iaf ett samband!



Helgens knäppaste:
Bombhot mot LLA så att Modos match mot FBK inte kunde avslutas. Har man verkligen inget bättre för sig än att bombhota en hockeyarena under match? Moooooget!

Kommentarer
Postat av: emma

hehe kul när det händer lite grejer :) roligt för oss andra att läsa mastodontinlägg med *s*

2006-10-30 @ 07:45:26
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: joanna

joo! boka biljetter till ståplats i HV nu? det är uppbokat i hallen=(

2006-10-30 @ 09:09:40
Postat av: Sara

Brokeback Mountain är superbra.

2006-10-30 @ 10:34:05
URL: http://sarakjellkvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0