En vecka senare

Nu har det alltså gått en vecka sedan David åkte. En vecka som, motför vad jag trodde, har gått riktigt snabbt. Beror väl mest på att jag är här hemma i Sundsvall, och faktiskt har saker att göra och människor att träffa. Självklart längtar jag mycket efter David, men inte så mkt att det är förlamande, eller att jag inte kan tänka på annat. Jag tänker mycket på honom, men det hindrar mig inte från att göra annat. Pluspoäng till mig ;-) Vi har ändå hörts rätt mkt dessutom, främst på MSN och mail. Och han har ju dessutom en blogg, som han skriver lite i då och då. Det kommer nog gå bra det här.

Sundsvall är trevligt. Det är skönt att vara så nära familjen igen, och att bara kunna lalla runt och göra ingenting, om jag nu vill göra det. Inget som MÅSTE göras, mer än det som jag planerat att jag kanske ska göra. Idag har jag några kanske-projekt på gång.
  1. Ett extra EFIT tänkte jag kunde vara kul nu när jag är i Sundsvall. Annars blir det bara smålands-EFIT. Och omväxing förnöjer ju, säger man... :-)
  2. Tvätta bilen riktigt ordentligt. Vädret verkar tillåta (än så länge!) och det mesta av träningsvärken har försvunnit nu. Äntligen.
  3. Hälsa på en arbetande släkting. Vet ju inte hur länge jag blir kvar här uppe, så det är kanske dags att träffa dom som jag inte träffat hittills!
  4. Jag är sugen på att rida igen. Fast jag vet inte om jag ska göra det idag eller imorgon. Har ju hört att det är färre som rider på torsdagar än onsdagar, så man borde kanske vänta tills imorgon. Tja, jag har ju några timmar på mig att fundera iaf.
  5. Börja pyssla med Davids mormors "födelsedagspresent". Jag vet inte om man kan kalla det för födelsedagspresent, för det känns som en rätt simpel grej. Hon har tidigare sagt att hon skulle vilja att jag gjorde ett gäng servettrosor som hon skulle kunna ha hemma, och hon fyller visst på fredag (om en vecka) så det kanske är dags att börja sätta igång och vika...!
Ja, det är väl ungefär det jag kanske-planerat för dagen, morgondagen och veckan i allmänhet. Pappa har dessutom köpte en present till mig när han var i övik för att hämta Kerstin igår. En present, från övik, som han säger att jag kanske kan lista ut vad det är... Det här verkar lovande... ;-) Kan det ha något med ett visst SM-guld-lag att göra kanske? Inte direkt omöjligt... :-) Ska iaf få presenten när jag träffar honom, eller när jag kommer hem till dom och tvättar bilen. Så där har ni ju ännu en morot till biltvättar-planen... :-)

Jag har inlett ett EFIT idag iaf, vi får väl se om jag slutför det :-)

Ja just ja! Va otroligt många kommentarer jag fick till gårdagens tisdagstema! Jag är helt lyrisk! Så vill jag ha det till varje inlägg.... ;-P

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Emma

Yes, mer EFIT :D

2007-04-25 @ 10:55:57
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: Joanna

skriv vad de var sen=) hihi men kan väl ana jag också kanske..nu ska jag gå ut o sätta mig på min balkong och lapa sol..känns som man är på kreta typ=) har du bestämt hur länge du ska stanna in sundsvallo?

2007-04-25 @ 11:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0