Fredagsfyran v. 17

Lite i efterskott... Dessutom tyckte jag att det var svåra frågor, så jag var tvungen att tänka lite extra. Sen om det hjälpt är ju en annan sak.... :-S


Tema: Ombytta roller


1) Nämn något som du tyckte var ute förut, men som känns inne nu.
Får väl säga sånna där stora solglasögon, har tyckt att dom varit fåniga förut, men det tycker jag väl uppenbarligen inte nu eftersom jag köpt ett par själv... hehe

2) Nämn något som du tyckte var inne förut, men som känns ute nu.
Hehe, som om jag någonsin haft koll på vad som varit inne... :-) Jag säger benrangel. Det är dags att världen inser att man inte kan se ut som ett skelett, för det är faktiskt inte snyggt. Nej, Callie i Greys Anatomy, HON är snygg.

3) Nämn något som du brydde dig om förr, men som du inte bryr dig om nu.
Det får bli mina ärr på benen. Jag har tyckt att dom varit fula, och inte velat visa mig barbent, men nu har dom börjat blekna rätt mkt, så nu bryr jag mig inte längre.. :-)

4) Nämn något som du inte brydde dig om förr, men som du bryr dig om nu.
Hur jag klär mig. Jag har inte direkt brytt mig förut, har gärna gått i mysbrallor och nån sjaskig t-shirt dagarna i ända. Nu, mycket tack vare David faktiskt, har jag börjat köpa snyggare kläder, och det är roligt att klä sig lite finare, även till vardags! Alltså, inte så att jag "klär upp mig", men jag går sällan utanför dörren i mysbraller och t-shirt iaf... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0