Ja, jag erkänner.

Jag saknar redan David. Ni kanske tycker att jag är fånig (jag kanske tycker så själv) men det förändrar ingenting. Men för varje dag som går så är det en dag närmare att han kommer hem :-) Jag får helt enkelt se det så :-)

Tja, vad har hänt idag då? Inte mycket, faktiskt. Skulle ha skjutsat farmor till frissan imorse, men hon tyckte att det stormade för mkt för att jag skulle vara ute och köra, så hon ordnade det på annat vis. Ska hälsa på henne en annan dag istället. Annars så har jag mest bara legat i soffan faktiskt. Har haft en riktigt slödag, men den har även bestått av både huvudvärk och magont, så lite soffrättigheter hade jag ju där.

När mamma kom hem så åkte vi ner på stan, kollade på väskor och lite så. Mamma köpte en fin handväska åt mig, Björn Borg, för 124,50. Inte alls dyrt, ordinarie pris var 499 tror jag. Hem igen, åt mat, och sedan dags för mig att dra mig ner till stan igen. Jag, Emma och Therese gick på bio och såg The number 23. Den var väl helt okej, lite stressad kändes den, men ändå helt okej. Ovant att se Jim Carrey i en så pass seriös roll, jag tycker han gjorde det bra. Skjutsade hem damerna efter bion, och sedan satte jag mig här när jag kom hem. Är egentligen astrött, men tänkte sätta mig här lite för att inte fastna med tankarna på annat håll. Än så länge funkar det bra, när jag kommer ner ska jag slå på tv:n och titta på den tills jag somnar, det är oxå ett bra trick.

Imorgon då?
Stallet kanske, vore trevligt att få träffa och rida Diana igen. Mamma var visst oxå sugen. Kanske hälsa på farmor, annars gör jag det på söndag. På kvällningen ska vi ha nån slags tjejmiddag, jag, Emma, Therese och förhoppnignsvis även Madde. Så, så här i förväg känns morgondagen som en bra dag :-)

Nu - sängen! (Soffan). Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0