Vilken skitdag

... fast inte helt och fullt skit förstås. Och jag menar gårdagen.

Jag åkte alltså hem till syster, missuppfattade vart gästparkeringarna var, och fick parkeringsböter. 500kr som jag inte har rakt åt pipsvängen. Hallelulja. Jaja, shit happens. Vad jag gjorde på dan minns jag inte, jag förträngde det väl. Bestämde mig iaf för att åka och rida på kvällen, men vad hade jag för det? Ridningen var nämligen inställd märkte jag när jag kom dit, och flyttad till ikväll. Men ikväll kunde jag ju inte rida, ikväll var ju syrran på tv, och jag skulle äta middag hos pappa. Hur som helst så la jag ut morötter i de flesta krubborna, det fick vara dagens goda gärning.

Dagens/kvällens höjdpunkter var iaf när jag pratade med David innan jag åkte till stallet, och att pappa kom hit när jag kommit hem från stallet.

Idag då?
Ptja... vaknde vid 7.30 imorse av att Leif pratade med några hantverkare som skulle borra i badrummet och greja. Så det var ju lika bra att kliva upp, för sova var ju lixom inget alternativ. Så det blev frukost, slöa i soffan, spela lite sims, och sedan åkte jag iväg till birsta. Lämnade tillbaka en badrock åt mor, kollade själv på kläder, fast det jag egentligne skulle göra var att hitta grejer till Lilys födelsedagspresent - dvs kruka och servetter i olika färger. Köpte servetter och en kruka på IKEA iaf, blir nog bra det där. Åkte hem till syrran, parkerade på en plats som jag innerligt hoppades var en gästparkering, och gick ner till henne. Hon fick en liten inflyttningspresent (brödrost) och vi satt och surrade en stund. Vid 13 ringde mamma och ville ha pastasallad, så jag åkte iväg och köpte en sådan var till henne och mig. Och jag hade inte fått nån böter den här gången!

Var inte hemma så jättelänge, men hann vika 8 servett-rosor innan jag åkte iväg till pappa. Skulle äta middag där och kolla på Talang 2007. Emelie var oxå där, och Jonas med. Jonas hade dessutom med sig nån tjej som är dansare, Karin tror jag hon hette. Trevlig tjej. Pratade med David innan det blev dags för mat med, pratade slut på pengarna i min mobil. Det var visserligen bara runt 45 kr, och vi fick ju i princip 45 minuters teletid för det, så jag sörjer inte. Men pappa tyckte väl att jag pratade lite väl länge.... Men sen blev det mat iaf. God mat, som alltid när Kerstin lagar. Kyckling på spett som hon gjort i ugnen, klyftpotatis, nån vegetarisk paj och lite annat smått och gott som ja inte ens vet vad det var. Men gott var det.

Vi kollade iaf på Talang, och det var ju kul att se :-)

Avslutade kvällen med att kolla på "Vad kvinnor vill ha" som gick på ettan, fast jag åkte hem innan den var slut. Var så himla trött, är det egentigen fortfarande, men ska hålla mig vaken en stund till och se om david dyker upp på MSN. Han ringde nyss och sa att han eventuellt kommer ut, så jag håller tummen... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0