Det där med radio

Jag lyssnar inte så jätteofta på radio. Åtminstone inte hemma, i bilen däremot är musik (eller prat) ett måste. Alltså, radio eller cd. Detsamma gäller när jag arbetar. Jag tycker det är ruskigt tråkigt när det är alldeles för tyst runt om mig! Har inte direkt haft många icke-musik-jobb.

ICA - Radio som skvalar lite tyst i bakgrunden
HL Display - P3 gick båda somrarna jag var där
Stadium - Alltid musik. Dock samma skiva typ jämt...
Laggarbergs fritids - Där var det "tyst". Däremot mkt annat stoj och stim
Eniro - Okej, här var det noll musik. Men då pratade man ju med folk typ varenda sekund
Arkivservice - Inte direkt nån musik när man hade akut, men vi scanning, filmning, kopiering och typ insortering så hade man ofta nå lurar på sig.
Manpower  - Mp3-spelaren var ett måste på Kongsberg. På de två andra ställena, Anderstorp och Bankeryd (kommer inte ihåg vad företagen hette, var ju bara typ en vecka på varje...) så var det P3 till min glädje.

Och nu till sist - Uppegården, min praktikplats. När jag kommer dit slår jag på radion det första jag gör, och det sista jag gör innan jag går är att stänga av den. Wunderbar. Hela sommaren har jag lyssnat till Morgonpasset, Pop Non Stop (inte min favorit, men det duger) och första timmen av Christer. En helt okej radiodag!

MEN.

När vi hade våran hö-skörds-dag så var där en tjej som heter Anna. Denna Anna har återkommit till gården, och vi jobbar nu tillsammans. Denna Anna vägrar lyssna på P3. Så de senaste 2 veckorna så har jag varit tvungen att stå ut med Rix! Jag håller seriöst på att dö. Kassa programledare, USEL musik (Bäst musik just nu? Öhh... Backstreet Boys, Haddaway, The Conells... VA?!) och så mkt reklam att jag vill skära av mig öronen.

MÅSTE komma ihåg att ta med mig MP3-spelaren nästa vecka. Osocialt, visst, men jag klarar inte av med Rix. Jag vägrar Mix Megapol med. Jag kräks, jag orkar inte mer. Jag vill ha P3!

Obs.
Det är absolut inget fel på Anna! Hon är 2 år yngre än mig, jättetrevlig, och det är kul att ha en arbetskompis att prata med medans hela stallet genomgår en makeover. Men Rix? Snälla rara vännen.... You are killing me!


Kommentarer
Postat av: Emma

Men för i helvete... säg åt na att det är din tur att välja radiokanal! :P

2007-08-02 @ 15:58:52
Postat av: Eva

Känner igen syndromet! Hade en kollega på Granloholm som inte ville lyssna på samma kanal som jag.. jobbigt värre..!!! Nu pallar jag inte att ha radion på alls på jobbet.. har så mycket annat i öronen (vax t ex.. !) eller läkardiktat.. =o) Fast den eran är ju i princip över, jippi, åtminstone för ett år!!! Sen får vi se...
KRAM!

2007-08-02 @ 17:22:01
Postat av: Emsan!

Jag håller med dig... Rix är värdelöst! Totalt värdelöst... Jag FATTAR inte ärligt talat att folk orkar med den kanalen om dagarna! För många vill ju ha rix fm?? Inget ont om dessa mänskor, men för mig är det HJÄRNDÖTT.. usch.

2007-08-02 @ 19:21:26
Postat av: Kamilla

Själv pallar jag inte någon radiokanal i längden, så jag kör last.fm. Men så sitter jag framför en dator med internetuppkoppling också, iofs.

2007-08-07 @ 18:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0