Ska det verkligen vara så svårt?

Sen jag flyttade till Jönköping så har det här med tvättstugor varit emot mig. Först hade vi Tallhöjden, där tvättstugan helt och hållet stängdes av på lördageftermiddagar och sedan hade stängt på söndagar, vilket medförde att min tvätt låg inlåst i tvättmaskinen (efter 15 minuters tvätt) från lördag-eftermiddagen till måndag morgon. Hallelulja.

Ungefär samma var det på Huluäng, strömmen stängdes av på helgerna. Där låstes dock inte maskinerna, tack o lov, men ändå fruktansvärt störande.

Nu bor jag alltså i Tenhult, och ska tampas med ännu en tvättstuga. Jag frågade hyresvärden om "öppettiderna", men den ska tydligen fungera hela veckan. En bra början tyckte jag ju. Igår insåg jag att det börjar dra ihop sig, måste tvätta, kläderna börjar ta slut. Så, jag bokade tvätttid imorse mellan 7-14. So far so good. Javisst, jag var närmast i koma imorse, men vid 8.30 tvingade jag mig ur sängen, och ut till tvättstugan. In med tvätten i maskinen. So far so good. Gör hela proceduren, och startar maskinen. Och den startar som den ska! Wow, första smärtfria tvätten?

Hahah ja det kan ju jag få tro....

Kom ut i tvättstugan efter en timme för att få se att tvättmaskinen oförklarligt bara stannat av. Luckan går att öppna, tvätten är fuktig, men luktar inte tvättad. Försöker starta om, men den verkar ha "hängt" sig. Till slut bröt jag strömmen, och försökte sedan starta på nytt. Icke, inget hände. Men efter att ha tryckt på alla möjliga knappar så började den till slut snurra.

Ska snart gå ut och kolla hur den sköter sig, och jag hoppas på det bästa. Tvättstugan är visserligen ledig hela dagen idag, men som om jag orkar bråka med dom eländiga maskinerna ända fram till kvällningen?!

Icke.

Kommentarer
Postat av: Mor

Håller en tumme. Alla tvättstugor är inte som de i Umeå!

2007-08-16 @ 15:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0