En söndag i februari

Klev upp vid 10.30 imorse. Haraldsson kom förbi med en kompis, och vi satt och surrade ett tag. Dom åkte väl efter kanske 30-40 minuter eller så. David ringde några samtal, och sedan kom jag på den fantastiska idén att vi skulle gå ut på promenad!

Sagt och gjort. Jättefint väder, varmt och soligt. Gångvägarna var dock lite leriga eftersom det töat så pass de senaste dagarna. Men det gick bra ändå. Vi gick längs Vättern, och sedan vidare mot Kaxholmen. Inte hela vägen dock, Davids pappa kom och hämtade upp oss runt Brunstorp nånstans. Vid det laget, dvs lite över 2 timmar efter att vi börjat gå, hade jag skavsår, ont i fotleden efter att ha belastat den andra foten mer pga skavsåret, och jag var allmänt trött. Så jag var ganska glad när vi blev uppplockade. Men det kändes ändå bra att ha promenerat, om än väldigt lugnt, i ungefär 2 timmar.

Jag somnade på soffan hemma hos Davids föräldrar, och vaknade lagomt till att det var mat :-) Kan man tajma det eller vad? ;-) Väldigt gott var det iaf, kycklingfilé i ugn med tomater, lök, soja, rosmarin och... öhh.. nåt mer, och så ris till. Mkt smarrigt.

Senare, en stund efter maten fick jag äran, mina damer och herrar, att höra David spela trummor för första gången :-) Han är riktigt duktig! Själv sa han att han var ordentligt ringrostig, men det hörde inte jag. Jag har iofs inget direkt musiköra när det kommer till trummor, men jag tycker ändå att han var grym. Yeah! Rock on!

Davids pappa skjutsade hem mig när David var klar med trummorn, så det var väldigt snällt. Buss funkar, men jag tycker ändå att det är drygt att åka buss från Huskvarna och hit (50 minuter) när det knappt tar 20 med bil. Men hur som helst så var det väldigt snällt. För ca 30 minuter ringde David och sa godnatt, själv sitter jag här och kollar på nån film på femman. Verkar inte va nån höjdare, men funkar som tidsfördriv antar jag. Man kan ju alltid spela lite fia med knuff på sidanom :-)

Förresten såg jag att Desperate Housewifes börjar den 13/2, och Top Model den 14/2. Sen är ju även Alla Hjärtans Dag den 14:e med, så det kan nog bli en bra vecka, hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0