Jag står inte ut

Jag är ledsen om det är mkt tand-klagomål här för tillfället, men jag håller seriöst på att bryta ihop. Tror egentligen inte ipren-en gjorde sån stor skillnad, smärtan har kommit och gått i vågor. Det har gått från att vara relativt milt till att vara på gränsen till nervsammanbrott. Jag har varit grinfärdig flera gånger. Jag ringde apoteket och frågade om alternativ till ipren, och fick några förslag, men det blev aldrig att jag åkte och köpte några. Jag ringde även till tandläkaren, och bad om tips på receptfria smärtstillande, men tipset jag fick var att ringa tillbaka imorgonbitti, och be om en ny akuttid för att få tanden utdragen redan imorgon.

Jag vet inte hur jag ska göra. Pratade igenom det med mamma, och hon tyckte att jag skulle ringa imorgon, ta en akuttid och åtminstone åka dit och prata igenom det med tandläkaren. Höra vad dom tycker, främst med tanke på att jag ska sjunga på söndag. Jag vill INTE missa det, och jag vet inte hur det påverkar att dra en tand.

Okej, jag är säkert orolig i onödan, men jag vill verkligen inte missa söndagens körframträdande. Jag vill verkligen sjunga den sången. Men samtidigt klarar jag inte av att ha det så här en hel vecka till, det går bara inte. Och OM jag ska vänta en vecka så ska jag kräva smärtstillande. I värsta fall, om dom drar tanden, så får jag väl sjunga under påverkan av smärtstillande då. Tror ni det funkar? Jag vet inte det jag...

Och som om det inte vore nog med mun-eländet, så har jag feber. Inte någon hög feber, men ändå. Nej, det slutar inte med det heller, för jag har ont i örat, på samma sida som min onda tand. Jag är helt och hållet ostabil just nu, tänk att sånna små (för dom är ju egentligen inte så märkvärdiga) bekymmer kan få en helt ur form. Elände...

Kommentarer
Postat av: Tessan

Kom tillbaka hem och se hur vi har det :D
*hihi*
Fast det är väll rätt jobbigt väder ner över med? Åtminstonde i gbg snöar det rätt bra. Haha, nu får dom så de tiger. Så nu kan dom ju ut och valla renarna och jaga isbjörnarna å allt de dära som det sägs att vi här uppe i Sundsvall gör :)

Inge snö alls nere hos er då typ, tråkigt. Då kan ni ju inte åka skoter å spark :P *hihi*

2007-02-21 @ 22:47:15
URL: http://therese.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0