Bloggmani

De bloggar som jag har som favoriter besöker jag ett stort antal gånger om dagen! Har jag tråkigt kan det gå 5-10 minuter mellan besöken, för man vet ju aldrig om personen har hunnit uppdatera! Oftast inte dock. Då blir jag besviken. "Men himla människor, varför bloggar ni så sällan?!" Sällan, ja. Vissa bloggar uppdateras minst en gång om dagen, oftast fler, och ändå tycker jag (som uppdaterar sidan ungefär 20 gånger på en timme) att dom bloggar alldeles för sällan. Galet.

Jag har helt klart bloggmani. Både att jag ska blogga själv och att jag vill läsa andras bloggar. Mest att jag vill läsa vad andra skriver, det är ju roligast. Även om det är korta "meningslösa" inlägg så är det alltid lika roligt att läsa. Borde kanske skaffa mig fler blogg-favoriter. Men, då vill man ju gärna att det ska vara någon som skriver saker man kan relatera till, någon man känner, och/eller någon som bloggar ofta! Annars är det ju lixom ingen mening... ;-)

Update
Ja just det, apropå mitt eget bloggande. Ibland om jag skriver ett inlägg som jag själv är nöjd med, och vill att det ska bli kommenterat, så kan jag dra mig för att skriva nya inlägg bara för att det "bra-a" inlägget ska ligga överst. Och även kommentarer på "meningslösa" inlägg motiverar ju till ett ökat bloggande. För det är ju bara att erkänna, det är roligare att blogga när man vet att folk läser, och ännu roligare när man får lite respons på det man skriver. Bloggmani och bekräftelsetörstig? Japp, that's me... :-)

Update 2
Och ja, jag vet, jag är usel på att kommentera själv... ;-) Men jag jobbar på saken!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0