En riktigt heldag!

Jag, David och Dennis åkte från Jönköping kl 9 imorse. Dennis hade inte sovit nånting inatt, antar att han var nervös inför resan eller något. Ja, vi skulle alltså till Landvetter för att vinka av Dennis inför hans resa till Afrika. Spännande! Han ska vara borta en månad, träffa sin tjej. Om jag inte redan berättat det :-)

Mitt första besök på Landvetter iaf. Var mindre än vad jag trodde, men betydligt större än Midlanda, haha :-) Det var iofs inte speciellt otippat... :-) Vi hängde runt där ett tag, sedan vinkade vi av Dennis och själva begav vi oss ner till Göteborg. Mitt första "riktiga" besök! Tidigare har jag ju varit med David på Arla, och en gång var vi ju även på "Brännvin och Fågelholkar" på Lisebergsteatern, men nåt riktigt stadsbesök blev det ju inte. Det blev det idag - med råge! Vi var nog på stan i säkert 4-5 timmar! Oj, det finns ju så mkt affärer att kolla i så vi nog inte ens hann gå i en femtedel av alla :-)

David fyndade mest iaf, även åt mig :-) Han köpte en jättefin röd tröja åt mig på Kappahl, för 127kr eller nåt sånt. Men det mesta han fyndade var åt sig själv, som sig bör :-) Först hade han ju presentkort på Carlings sen han fyllde år, så för det köpte han ett par jeans och en randig cool tröja. Sedan vidare till H&M, där hittade han ett par manchester-byxor, ett skärp och en skorta. Och sist men inte minst, så hittade han en tröja som såg ut som en kombinerad t-shirt/skjorta typ, på JC. Räknar man inte med grejerna på Carlings och min tröja så shoppade han knappt för 430kr. Och fick ändå så pass mycket grejer! Jag vill oxå hitta så mkt för så lite....!

Nånstans mitt i allt shoppande så hann vi med att äta med. En jättemysig lite pub/restaurang som heter Warehouse. Amerikanskt stuk, otroligt god buffé. Och billigt. Precis så som det ska vara med andra ord :-)

Tänkte för övrigt lägga ut en bild på tröjan David köpte åt mig, samt diademet jag köpte tidigare i veckan, men min kära kamera har ätit upp alla mina batterier och jag är just nu batterilös. Evil. Men, jag ska iaf lägga upp bilder på mina nya skor (som jag idag fått skavsår av) samt min skjorta som jag nu blivit så förtjust i :-)
    
  

Jepp jepp, helnöjd. Och skorna är fortfarande vita efter en regnig heldag i GBG. Dutti Erika!

Kommentarer
Postat av: Martina

Warehouse är grymt! :-)

2007-01-05 @ 08:41:08
URL: http://mimic.blogg.se
Postat av: Emma

ett tips: köp inpregnering (vet inte hur det stavas...) som man använder för t.ex mockaskor. Spraya de vita skorna med dem då och då så håller de sig vita lääänge!

Det är värt det :)

2007-01-05 @ 11:25:07
URL: http://hayes.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0