Little Miss Sunshine

Little Miss SunshineNu har jag sett en ny film. Ny för mig alltså. Little miss sunshine. Har tidigare fått tips av vänner att det är en "måste-se"-film.

Filmen handlar om lilla Olive och hennes något annorlunda familj. Hennes far, som satsat familjens tillgångar på att hans "9 steg till framgång"-projekt. Morfarn, en gammal kvinnogalen knarkare. Hennes aningens hysteriska, men välvilliga, mamma. Hennes bror, som avlagt tysthetslöfte och inte pratat på 9 månader, och inte kommer prata förrän han kommer in på nån slags flygutbildning. Hennes morbror, som precis blivit utskriven från sjukhuset där han varit efter ett självmordsförsök.

Själv ska Olive delta i en skönhetstävling, Little Miss Sunshine, och för att ta sig dit ger sig hela familjen iväg i familjens gula VW-buss. Som tittare får man nu alltså följa med familjen på deras resa, och se deras fram- och motgångar.



Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna filmen. Jag blev inte överförtjust, det kan jag erkänna. Det var ingen film jag fastnade för. Det var ingen dålig film, missförstå mig rätt, men som ni vet är smaken som baken :-) Det var en småcharmig film med intressanta personer i handlingen, men jag drogs aldrig riktigt med i den.

Betyg:

3E

Kommentarer
Postat av: Emma

Men gud... man måste ju se "beyond the movie" ;)

2007-01-27 @ 09:58:05
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: Erika

Det tycker jag att jag gjorde, jag fastnade inte för den ändå... :-)

2007-01-27 @ 11:32:47
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: Martina

Har du kollat in filmtipset.se?

2007-01-27 @ 11:58:04
URL: http://danzig.blogg.se
Postat av: Emma

Jag har inte sett den.

En soffa kan göra så mycket!

2007-01-27 @ 11:59:20
URL: http://conetti.blogg.se
Postat av: Emla

Little miss sunshine... ojojoj!

2007-01-28 @ 11:39:30
URL: http://emla.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0