Nåt som liknar tandvärk

Fast det är faktiskt inte tanden som värker, egentligen, det är tandköttet. Med jämna mellanrum så kommer en eller flera visdomständer upp, ser sig om kring i ett par dagar/någon vecka, och sedan gömmer dom sig igen. Just nu har jag en som är uppe och hälsar på, och det är ingen höjdare. Jag kan inte gapa, jag kan knappt tugga, jag kan inte ens bita ihop som en normal människa. Kan jag undvika att prata så gör jag det med, för det skaver då med. Det är vansinnigt irriterande. Men men, det är väl bara att vänta på att det lille monstret drar sig tillbaka till dit han kom ifrån. Dom brukar ju som sagt göra det så småningom.

Har spelat Yatzy-klan-turnering idag på blip med min klan. Haha, ja visst låter det fjantigt? Men jag tycker det är roligt, och det är trevliga människor man har att göra med det :-) Hur som helst så kom jag tvåa av 8, så jag tycker det var helt okej ;-) I övrigt så har jag spelat massa domino på blip idag med. Har precis fattat hur man gör (typ iaf) så än så länge är det roligt. Fast jag förlorar lite för mkt för att det ska va jättekul ;-)

Inatt ska jag sova ensam för första gången på en vecka. Tror egenltigen inte att jag och David har varit med varandra så intensivt som det blivit de senaste 7 dagarna. Både med Sundsvall och sedan vi kom hem. Han är underbar, karln min, och jag skulle gärna vara med honom ännu mer, men samtidigt måste jag erkänna att det ska bli grymt skönt att få breda ut sig i sängen helt själv för en natt... :-)

Nu ska jag kolla klart på Sex and the city, och sedan blir det bums i säng! Disken får faktiskt vänta tills imorgon. Så det så.

Kommentarer
Postat av: Martin Henriksson

Visdomständer är fruktansvärt elaka. Intressant blogg denna blir klart en länk från min sida så jag kan följa med och se hur det utvcklar sig.

2007-01-25 @ 01:17:40
URL: http://blog.edion.se
Postat av: Moa

Usch hade så där runt jul inge roligt alls...

2007-01-25 @ 10:14:25
URL: http://mois.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Köp munskölj som heter Corsodyl och gurgla med. Det rengör, tar bort bakterier och bedövar litegrann. Om det inte är tillräcklig smärtlindring så ta Ipren. /me expert

2007-01-25 @ 22:30:56
URL: http://kamilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0