Done and done!

Eländig natt. Sov inte många timmar alls, var helt knäckt när jag vaknade. Tog mig dock till stallet, och väl där började jag piggna till. Hämtade hästarna i hagen, pysslade med dom ett tag, Carma stog även och sov  medans jag pysslade med Sparky. Öppnade upp ännu en hage åt dem innan de fick gå ut, nytt fräscht gräs är mumma i en hästmage :-) Kände dessutom att jag ville pyssla lite extra med dom efter den där fruktansvärda tråden jag länkade om igår... Troll eller ej, det var en otäck tråd.. Gick iaf tillbaka till stallet, mockade och städade rent, sen var det frukost.

Kattungarna som dom skaffat är ju dom sötaste.. :-) Simba / Tuffsen (dom har inte bestämt namn riktigt tydligen...) klättrade upp på mitt byxben, och låg i mitt knä under hela tiden vi fikade :-) så mysig, liten och sööt!

Efter frukost - städning av sadelkammaren. Det blev totalt 8 grovrengjorda sadlar (både sadelsåpa och läderbalsam, i omgångar alltså) och två tvättade täcken. Det tog sin lilla tid. Vid 12.30 dök min handledare från AMS upp, jag visade henne runt, och hon pratade med Gert. Lite generande, men han verkligen öste beröm över mig! Han säger alltid att jag "har ett öga som kan se helheten", att jag lägger märke även till de små sakerna. Inte bara åker med och lallar runt, typ. Jag blir riktigt stolt, han är ju ändå en erfaren hästkarl. När handläggaren åkt städade jag upp efter mig i stallet, och sedan var dagen slut.

Åkte till Huskvarna och knyckte Davids bil, skulle skynda mig till NKBo så jag hann skriva på lite papper. Min uppsägning är nu slutgiltig, jag ska vara ute ur lägenheten kl 09 den 15/8. Imorgon ska jag ringa Linda på Din Bostad, och fixa kontraket med nya lägenheten. Får väl se när jag flyttar in. Sista hyran på hulu-lägenheten blev 1500, ska jag betala full hyra på den andra lägenheten (dvs om jag flyttar in den 1:a) så blir det ju ca 4000 i hyra. Kanske inte så farligt, men jag vet ju inte hur mkt jag får ut i slutet av månaden. Vill ju helst flytta den 1:a, men... kanske jag kan flytta den 10:e eller nåt? Då har jag ju ändå ett par dagar på mig. Aja, skit samma. Måste ju ändå prata med Linda, hon kanske säger att det är 1:a som gäller, det vet man ju aldrig. Det får jag la veta imorgon då.

Ikväll ska jag sova tidigt. Är trött som en gnu, och hoppas jag kommer kunna sova bättre inatt.

Jag vill äta "min" spenat-vitlök-bacon-ostsås-pasta-gegga. Man kanske skulle ta o laga till sig lite... *fniss*

Kommentarer
Postat av: Emma S

Härligt med så mycket beröm :D

2007-07-12 @ 21:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0