Failure to launch (Hemma bäst)

Helt klart bättre än vad jag hade trott. Var lite skeptisk till den innan, just för att de flesta filmer av denna typen som jag sett det senaste halvåret bara floppat. Denna var då bättre än väntat, men jag gillar ju båda huvudperson-skådespelarna, Sarah Jessica Parker och Matthew McConaughey.
Den började även lite halvsegt, men ju längre jag tittade desto mer fast blev jag... :-) Nu har jag två filmer kvar, Barnaskrik och Jäkelskap, och RENT, men jag ska inte kolla på dom ikväll. Imorn kanske. Man får ju hyra dom i 7 dagar, så det är ju inte direkt nån brådska!

En annan film som jag är ruskigt sugen på är Simpsons-filmen. Längesedan jag var på bio, men å andra sidan så är det så mkt utgifter den här månaden, och så lite pengar. Alla räkningar ska betalas, bröllop om en vecka (en klänning och en present vore ju fantastiskt bra om man kunde köpa...) och sedan börjar ju skolan den 20:e, och det stog att 4 av böckerna bör man ha vid kursstart. Sen är det ju även hästmässa och så kommer förhoppningsvis Joanna och Mange på besök, och... öhh.. och.... öhh... Vad har jag glömt? Aja, det märker jag väl. Sova nu iaf. Gonatt!

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej hopp och verkligen SORRY för att vi inte stannade i Jönköping på "kisspaus"!!!!! Men vi körde på lite tidsbrist för att komma fram i skaplig tid innan alla somnat i Göteborg.. =o(
Har påfyllt lite nu på bloggen, sista trippen på Kolmården! KRAAAM!

2007-07-29 @ 01:18:43
Postat av: Magnus

simpsons såg vi ikväll! :) inte alls dumt, FÖRSTÅS, som väntat. mkt kul, samt en bra story som man faktiskt vill hänga med i o se hur det löser sig. homer är ju go :)

2007-07-29 @ 01:47:53
URL: http://anoraq.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0