Jag vill...

Jag har fått åka-till-sundsvall-sjukan. Inte att jag nödvändigtvis vill gå på Gatufesten (jag tycker fortfarande att artisterna är för kassa för att betala för) men jag har insett att juli är "sista chansen" innan jul. Såvida det inte blir nåt längre uppehåll i skolan. Men jag menar, i augusti har jag flytt och skolstart, inte riktigt tid att åka norrut då. Efter det är det helt enkelt skolan. Det känns inte värt att åka upp en fredageftermiddag för att sedan åka hem söndagförmiddagen. Mkt pengar för kort tid. Inte direkt värt det, som sagt. Har iaf hittat en tågresa för 517kr (enkel resa), men då gäller det ju att hitta en relativt billig resa hem med. David har iofs nämnt att vi kan åka upp, men vet inte om han är så sugen när det kommer till kritan. Jag vill ju helst ha med honom upp förstås, men förstår om han vill ta det lugnt hemma med när han väl är ledig.

Well well.

Dagen började med magknip. Eller ja, natten började med magknip, som höll i sig resten av dagen. Jag höll mig hemma. Vid 14-tiden hade magen lugnat ner sig, men skrek istället av hunger. Jag hade inget ätbart hemma. Ute regnade det hysteriskt, och jag äger (ägde) inget paraply. Så istället för att promenera till affären i ösregn så gick jag till bussen och åkte till A6. Träffade Emelie, Magnus och Hanna där, gick runt med dom lite. När vi gick där på A6 så fastnade min blick på en kille vi mötte. En kille som helt klart ser bra ut. Och jag kände igen honom, men vart ifrån? Han log och hejade, jag hejade tillbaka, ännu mer fundersam än innan. Vem är han?! Inte förrän jag lyckats sluta tänka på vem han var så slog det mig - han är ju med i Adoremus, gospelkören som jag är med i! Undra på att jag kände igen honom, han är alltid så trevlig och hejar och ska småprata =) Har dock ingen aning om vad han heter. Hur som helst, köpte ett paraply (vilket delvis var poängen med min tur till A6) och duschcreme, och sedan åkte vi in till stan. Jag handlade lite på ICA innan jag tog bussen hem igen.

Har inte gjort nåt speciellt sen jag kom hem. Mest funderat på om jag ska åka norrut eller ej. Tobias har sagt att han kan vara kattvakt om både jag och David åker upp. Han kanske kan vara kattvakt även om David stannar här, är ju en bit för David att åka hit, och Tobias bor ju bara några meter härifrån.

Har en stark känsla av att det inte blir nåt sundsvall, även fast jag vill. Måste tänka ekonomiskt, och ska man tänka ekonomiskt så blir väl nästa resa ungefär när jag vinner på lotto. Tänk då även på att jag aldrig köper lotter.

Kommentarer
Postat av: Joanna

jo kom hit

2007-07-04 @ 06:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0