Lite blogg, men mycket regn

Jag är så trött på regnet nu. Vansinnigt less är jag! Jag vill sola, och framförallt bada! Men än så länge så verkar det inte direkt lovande. Men sommaren är ju inte slut än på ett tag! (Har jag bestämt.)

Jaha, veckan som gått?

Ledig måndag och tisdag. Gjorde väl inget direkt vettigt, vad jag kan minnas. Nån av dagarna så hjälpte David mig med min dator, kopplade ihop den med en annan skärm. Sedan flyttade jag över mina jag-vill-ha-kvar-filer till Davids externa hårddisk, och så var det klart med den saken.

Nej, det är rent av altzheimers på mig just nu. Har jag gjort nånting den här veckan? Ja, det borde jag väl ha gjort...? Packat lite, men nu är det slut på kartonger. På praktiken då? Hmm ja, det är storstädning i stallet som pågår. Under måndagen och tisdagen så hade Anna (en granne, som oxå hjälpte till med höskörden) städat ut hela stallet, tömt alla boxarna på torv, och tvättat stället med ångtvätten. När jag kom i onsdags tvättade vi ur det sista, och sopade ut allt vatten ur stallet. Därefter, gick vi från golv till tak, så att säga. Taket ska nämligen målas vitt, så vi började med att måla runt lamporna och kanterna. Tid tog det, vi hann klart med stallgången tills att jag skulle gå hem. Jag hann även med att skvätta lite färg i ögat, och gissa om det sved! Hua... Men det gick bra iaf, det sved bara en stund.

Igår kom litteraturlistan till första delen i skolan, pedagogik-delen. Yes! Spännande! Var ner till akademibokhandeln en sväng, men där fanns inte en enda av de böckerna som vi ska ha. Ska väl kolla bokus eller nåt annan nån dag framöver, jag tog med mig litteraturlistan hit till david. Har även tagit med mig räkningarna och bankdosan, måste ju passa på när man har en dator inom räckhåll.

Ikväll är det filmkväll för hela slanten. David jobbar, kommer väl hem om några timmar. Jag slår precis igång kvällens tredje film. Hyrde fem filmer ikväll, 5 filmer, 7 dagar, för 80kr. Inte alls illa tycker jag! Vad blev det för filmer då? Jo...

Snålvatten och Jäkelskap
Barnaskrik och Jäkelskap
Ella Enchanted
Failure to launch (Hemma bäst)
Rent

Inledde med Ella, fortsatte med snålvatten. Nu satsar jag på hemma bäst innan det blir dags för sängen. Får väl se om den är nåt o se. Ska väl ta o koncentrera mig på filmen nu... Har inget intressant att skriva ändå.. :-)

Imorn blir det iaf hästloppis, intressant. Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0