Ptja, vad ska man säga?

Det händer lixom inte så mkt, så jag har inte så mkt att skriva.

Praktiken går bra! Aisha har åkt till en kunde, så nu har vi bara Carma och Sparky kvar. Jag skulle gääärna se att det var fler hästar på gården, främst för att då får jag mer att göra i stallet. Ja, jag syftar även på mockningen! Jag må vara galen, men... :-)

Igår och idag har vi hållit på med att förnya en hage. Vi har bytt ut dåliga stolpar, tagit bort gamla trådar (både ståltråd, taggtråd och vanlig sån vit eltråd), och istället satt dit bredare tråd överst, och grövre ståltråd nertill. Spänt upp ordentligt, det börjar se riktigt bra ut. Det ska bli en bättre beteshage till hästarna än den de har nu. Det kommer bli kanon.

Vackra Carma!Jag nämnde för Gert att om han får hem fler hästar i höst, och behöver hjälp nån gång med något häst-relaterat, så kommer jag gärna och hjälper till. Han berättar då att han har annonserat om att få köpa connemaror, både ston som redan är dräktiga, och ston som ska beteckas! Han ska föda upp connemaror! Jättehäftigt, blir det föl på gården så kommer jag definitivt komma och hälsa på =) Carma ska snart dräktighetsundersökas igen, hoppas hon fortfarande är dräktig! Vackra Carma.. :-)

TV TV ikväll. Tjoho. Först Gilmore Girls (älskar det) nu kl 21, och sedan, kl 22.25 är det säsongspremiär för  So you think you can dance. Älskar det programmet med! Minns fortfarande när jag såg det första avsnittet av det... ;-) Det var kvällen den dagen jag skrev intagningsprov till Engelska 1-20 här i Jönköping. Jag bodde en natt på Hotel Ericson eller vad det hette, och där på kvällen, med en baguett och en festis, såg jag mitt första So you think you can dance.

Men nu börjar gilmore, så bye for now!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0