Dåligt med uppdateringar

Vet inte direkt vad det beror på att jag inte uppdaterar. Har ingen direkt blogg-motivation, det får duga med det svaret.

Har inte hänt så mkt sedan sist heller. Det är mest bara skolan och flytten som cirkulerar i mitt huvud. Midsommar blev en lugn tillställning, vi åt sill-lunch hos Davids föräldrar på dagen, sedan var vi ute och cirkulerade med bilen i flera timmar. Till slut blev det två hyrfilmer och lite godis från Videomix, och en korv på Shell. Den ena filmen såg vi direkt på kvällen, Daltry Calhoun, en drama-komedi med Johnny Knoxville. Helt okej film, men om det är Knoxville man är ute efter att se så är både Ringer och Dukes of Hazzard betydigt mer sevärda!

Lördagen, ännu en lugn dag. David skjutsade hem mig nån gång på förmiddagen, och jag började faktiskt packa lite. Ja, ni som känner mig vet säkert att jag gärna är ute i god tid med saker och ting. Men OM nu jag får lägenheten uthyrd till 1/8, då är det faktiskt inte så himla mkt tid kvar. Om det däremot blir 1/10, då är jag ute i ruggigt god tid och lär få packa upp åtminstone en liten del av det jag packat ner... :-P

Runt 20 tog jag bussen ner mot stan. Mötte upp Micke och Anna vid Maxi, och så åkte vi hem till David. Dessa tre gick till La Rosa och köpte en pizza, själv var jag relativt "ny-äten" så pizza lockade faktiskt inte alls! Yeah! Fast det luktade ändå gott... Hehe. Kollade på film nr 2 iaf, "The Backwoods". Halvmystisk film om ett gäng engelsmän som åker till nån stuga i Spanien. Det jag gillade mest med filmen var att enbart engelsmännen pratade engelska. Det var inte så att vart det än kommer engelskspråkiga människor så pratar lokalbefolkningen oxå engelska. Nej, här pratade faktiskt spanjorerna spanska. Ett klart plus. Skum film iaf, men helt okej. Bättre än Daltry Calhoun, även om den, enligt mig, lämnade en del saker ouppklarade. Men bra ändå som sagt.

Klev upp vid 9 imorse, ingen mening att sova längre om jag vill kunna somna ikväll. Gjorde inte mkt imorse heller, en slö och trevlig morgon. Åkte hem vid 12 nångång, och sedan dess har jag inte gjort mkt vettigt heller. Packat lite till, rensat lite i källaren och spelat en hel del sims, hehe. David är och jobbar nu, började tidigare för att få åka tidigare, men tydligen strular det på Arla som vanligt, så hans grejer var inte klara. Vet inte om han kommit iväg än, ska ringa sen.

Nu ska jag dock knåpa ihop en bostadsannons (lägenhet uthyres, hehe, måste ju bli av med min... hihi) som ska läggas ut på studentkårens bostadsforum! Får se om jag lägger ut en på blocket med, men det är så dyrt där, så jag avvaktar nog... Tror jag.

Kommentarer
Postat av: Mli

Svar: Ja det är iförsej sant :)

2007-06-25 @ 01:43:48
URL: http://crazyhappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0