Gott och blandat från de senaste dagarna

Oj, ja, vart ska man börja? När bloggade jag senast? (Förutom mini-inlägget igår) Hmm. Fredag morgon, okej! Då vet jag....


Ptja, jag åkte ner till stan runt 11 för att låna Davids föräldrars bil. Åkte hem igen efteråt, gjorde mig så klar jag kunde, och sedan åkte jag hem till David för att spendera resten av tiden innan resan där, mycket pga att jag hade min mobilladdare här, och batteriet var i det närmsta dött. Jag gjorde inte mkt här dock, kollade lite på tv, vilade... Fast om det blev så mkt vila vet jag inte, jag var nog rätt spänd.


Jag hade räknat med att åka från Jönköping vid tre-tiden. Det höll inte riktigt, jag blev för rastlös och åkte vid 14.30. Ja, nära iaf! Bilfärden till Stockholm gick bra, det flöt på större delen av tiden. Strax innan Södertälje blev det stopp i trafiken, så det blev väl snigelfart i kanske en halvtimme, men det gjorde mig inte så mkt eftersom jag inte direkt hade bråttom. Jag kom fram till Arlanda med god marginal, parkerade först i fel parkeringshus, så efter att jag letat rätt på vart han skulle komma så gick jag och flyttade bilen lite närmare.


Jag hade med mig en bok som jag hade tänkt läsa medans jag väntade. Det blev inte mkt med det. "Vad är klockan nu?" "Kommer han snart?" "Har planet landat nu?" "Hur lång tid tar det från att planet landar tills att han kommer hit?" Nej, nån läsning hade jag inte tid för. Haha! Planet landade iaf 20:05, 10 minuter efter utsatt tid. Ungefär 20-30 minuter senare kom han med sin packning. Herregud vad nervös jag kände mig när jag såg honom! Hjärtklappning var bara förnamnet. Jag visste ärligt talat inte riktigt hur jag skulle bete mig, skulle jag vara så sprallande glad som jag kände mig, eller skulle jag "visa respekt" för stackars David som fått lämna sitt underbara Kanada? Det blev nog nåt mellanting. Vi kramade om varandra ordentligt iaf, och sedan åkte vi väl i princip direkt hem. Ett par stopp blev det efter vägen, det första efter bara ca 5 minuter för att tanka, annars var det kisspauser och en matpaus. Klockan var väl runt 01 kanske när vi ramlade in genom dörren. Mkt mys den kvällen... :-)


Sov inte så jättelänge på lördagen, varken jag eller David. Vi var vakna vid 9, klev upp nån timme senare. Gjorde inte så mkt alls faktiskt, åt frukost, slöade... David kollade på blocket efter bilar och jag la mig i sängen och kollade på TV. Vid 15:30 åkte vi till hans föräldrar för lite käk, grillat... Mums! David berättade massor om Kanada, så det blev att vi satt där ett tag. Egentligen skulle vi vara hos Emelie på examensfest vid 18, men vi blev lite sena. Inte mkt dock, men kasnke 30 minuter. När vi kom dit skulle de precis gå iväg till fotbollsplanen för lite brännboll! Länge sedan man spelade det... :-) Jag spelade dock inte, jag agerade fotograf. Tänkte lägga upp bilder här, men David har inget program på sin dator som förminskar bilder, och bilderna man tar med hans kamera blir ungefär 4mb stora.... Tar lite för lång tid att lägga upp bilder då! Men det var roligt iaf! Vi gick tillbaka till Emelies och Magnus lägenhet, blev bjudna på lite käk, och resten av kvällen var väl mest mingel. Trevligt var det. När festsällskapet återigen drog ner till fotbollsplanen, denna gång för att spela kubb, så drog jag och David oss hemåt. Riktigt trötta var vi båda två, och bara stupade i säng.


Sov lite längre på söndagmorgonen. Klockan var nog 11.10 när jag kollade första gången. Skönt o sova ut ordentligt. Ännu en slö förmiddag som inte bjöd på så jättemycket action. Strax efter 14 tog jag bussen ner till stan, genrepet inför kvällens konsert började kl 15. Genrepet var katastrof. 3 körledare som inte direkt var överens om något, turerna i låtarna kändes osäkra och många blev på lite smådåligt humör. Själv tappade jag nästan lusten att vara med öht, men tänkte att det blir förhoppningsvis kul sen ändå. Vid 16:30 bjöds vi på fika i Kristinagården, sedan gick vi ner för en timmes stenhård repetition där Frank också skulle vara med och repetera. Grym kille, vilken pipa! Gick bättre denna gång iaf, det kändes inte lika osäkert. Nu hade dessutom vårt komp anlänt, så det bidrog säkert lite med. 18:15 var det dags för avslutningslunch (sen lunch, hehe), nån slags skinka och potatissallad blev det. Efteråt var det dags att ila ner till kyrkan, dags att ladda på allvar.


Konserten var UNDERBAR! Helt fantastiskt bra blev det. Frank Ådal var GRYM, och våran körledare Maria Smeds som var konsertens andra solist var helt fantastisk. Och körerna... Herregud, jag fick gåshud av att höra kören sjunga, och det är ändå rätt svårt att höra hela kören när man väl står mitt i smeten. Men när alla tog i precis som de skulle.. Ohhhhhhh.... Hallelulja moment, helt klart. Publiken verkade gilla det, det var i princip fullsatt i kyrkan, stämningen var hääärlig. Vi fick stående ovationer efter sista numret, så vi drog till med ett extranummer. Ett väl valt extranummer med, shit vilken underbar stämning. Det var nog bland det roligaste jag någonsin gjort! Frank var försångare och kören svarade, och alla klappade händerna. Nej, det går verkligen inte att beskriva i ord, men det var verkligen fantastiskt... Milt uttryckt! Jag, David och Dennis avslutade kvällen på O'learys med lite käk. Klockan var nog närmare 22.30 när vi kom hem, så jag hoppade i säng direkt men somnade nog inte riktigt förrän David oxå hade lagt sig. Vad klockan var då vet jag dock inte.

Sov inget vidare faktiskt. Vaknade titt som tätt, och framåt 5 på morgonen så kändes sängen bara så sliskigt varm så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Långt innan klockan ringde så var jag redan vaken, och hade hunnit med att väcka David med, med alla mina säng-snurr. Gick iaf iväg till bussen i lagom tid. Eller ja, jag är ju alltid ute i god tid, så det är inte ovanligt att jag står på busshållplatsen och stampar 10-15 minuter innan avgång. Men nu var jag nog 10 minuter innan iaf. Inte så farligt.. ;-) När bussen väl kommit så tog vi oss inte så värst långt innan busschauffören stannade och bad oss lämna bussen så snabbt som möjligt, något var fel och det rykte väldigt mkt. Så vi fick snällt ställa oss en bit bortanför och invänta en ny buss. 4 pers var vi, hahah :-) Så jag som i vanliga fall börjar 7:30 började 8:00 idag. Men det var ju inte så mkt förlorad tid iaf.

Och vad har jag gjort idag då..... Hmm ja det kan man fråga sig. Mest småplock. Sått lite mer gräs, pysslat med stolparna, jag fick tömköra Aicha (och det gick sååååå bra! DUKTIG häst och DUKTIG Erika som tömkörde ensam för första gången!) och så pysslade jag lite i stallet, städade och putsade Aichas utrustning o lite så. David hämtade mig vid 14, och vi åkte upp till Fågelsta. David skulle nämligen in i lastbils-elden dirket. Och ingen liten tur heller, upp till sthlm, övernatta där... Och sedan hem igen imorn nån gång. Men, annars gjorde jag inte så mkt. Åkte på Maxi och köpte lite kattmat och sånt som jag ska ha i "matlåda" (frukost-fikarasts-mat) och sedan åkte jag hem. Vid 21 åkte jag hit till Davids lägenhet, ska sova här. Varför undrar ni kanske, när David ändå jobbar?

Jo, mina fantastiska katter har roat sig med att pissa i min säng, och det finns ingen ledig tvätttid förrän fredagmorgon. Tjohoo... Så alla mina sängkläder luktar kattpiss, ända ner i tjockaste madrassen. Bäddmadrass, täcke, sängkläder, ALLT utom kuddarna luktar piss. Vill inte gärna sova i den sängen innan allt är tvättat. Själva tjock-madrassen går ju inte att tvätta förstås, men förhoppningsvis kommer inte den lukta så mkt när den väl torkat och allt annat är rentvättat...

Så så ligger det alltså till. Ja, en anledning till finns det, David har fått låna sin pappas firmabil, och när han åkte och jobbade så fick jag ta den, för att kunna lämna tillbaka den. Denna återlämning kommer att ske imorgonbitti, så istället för att kliva upp extra tidigt imorgon för att åka till huskvarna, så sover jag i huskvarna. Mucho enkelt.

Nu ska jag fixa veckans tjejsnack, sedan ska jag ringa David och säga godnatt, och sedan ska jag däcka. Att man ska vara så trött på dagen, men så fort kvällen kommer så piggnar man till... Även fast jag inte sover eller vilar nåt på dagen! Otyg...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0