Jag har haft besök

... men nu är mamma på väg hemåt igen. Trist. Det var riktigt roligt att ha henne här. Vi har inte gjort så mkt egentligen, men trevligt var det som sagt!

Hmm... jag har egentligen noll bloggmotivation just nu. Är väldigt trött. Men skriver lite kort ändå.

Hämtade mamma på stationen i torsdags, hade fått låna bil av Davids föräldrar, så det gick bra. Vi handlade lite på vägen, och sedan åkte vi hem. Gjorde inte så mkt, senare på dagen åkte vi ut till Tenhult och kollade på skolan, och sedan åkte vi och lämnade igen bilen till David. Lugn kväll.

Fredag. Tandläkaren för mig, sovmorgon för mamma. Hade en tand som behövde lagas (fler än en, faktiskt, men man måste ju börja nånstans) och den fina lilla behandlingen gick på trevliga 1000kr. Fyyyy. Kommer alltid undra varför tandvården har så sjuka priser; de hör ju trots att till landstinget, och sjukvården hör oxå till landstinget, men där kostar behandling UNDER ETT ÅR max 900kr. Sån otrolig skillnad. Nej, förändring vill jag ha... Jaja, kom hem iaf, och jag o mor ägnade större delen av förmiddagen åt städning. Jag minns faktiskt inte riktigt vad vi gjorde resten av dagen, förutom en liten promenad och mat, men det var nog mest lugnt iaf.

Lördag. Uppe vid 9, vid 10 tog vi bussen ner till stan. Gick på torghandel, och sedan in till centrum. Kollade i affärer, fikade på Malmborgs, och sedan tog vi bussen hem igen. Tog en liten siesta, och nån timme senare så gick jag ner till parkeringen för att träffa David och Davids nya bil. Japp, ett tillskott till den lilla familjen (?) - en liten diesel-golf. Söt. Jag gillar golf. Följde med honom ut till Haraldsson för att hämta Thunderbird-en, och sedan åkte jag hem till mig, så jag o mamma kunde göra oss iordning för kvällen. Vid 17 åkte vi ut till föräldrarna Wreland. Blev bjudna på god mat och trevligt sällskap! Stannade väl där till framåt 22.30 eller något, sedan bar det av hemåt.

Söndag. Åkte iväg till A6 lagomt till att det öppnade.Lite mer kikande i affärer, köpte hörlurar till mor och lite skivor som vi kunde bränna musik på. David kom dit och hämtade oss lite senare, och vi åkte hem till honom så mamma fick se hans lägenhet. Vi hade tänkte äta på Kroatorpet, men då tiden kändes knapp så ändrade vi oss till det där kycklingstället som jag aldrig kan stava till. Men, när vi kom dit så var det stängt. Typiskt. Och klockan, den bara tickade på. Till saken hör att David skulle börja jobba kl 16, och nu närmade sig klockan 15. Det hela slutade med att vi åt en pizza nere på Verona. Inte så fint som vi hade tänkt, men å andra sidan åt vi ju tillsammans, och det var det som var tanken från början. Sen åkte iaf David iväg för att jobba, och  jag o mamma gick upp till mig. Slöade, kollade lite på tv och nån film, och senare, framåt... ja den var nog 22 iaf, så gick vi ut och tog en ordentlig promenad. Skönt väder, så det var bara att traska. Sedan blev det väl i princip sova när vi kom hem. Eller, ja, mamma gick o la sig iaf, jag låg uppe och kollade på Djurpolisen fram till midnatt ungefär. Sedan sov jag.

Måndag. Jag klev upp vid 8.30, mamma var redan uppe. Käkade frukost och gjorde oss klara och en stund efter 9 tog vi bussen ner till stationen. Behövde inte vänta så länge på mammas tåg, det var nästan 10 minuter tidigt. Vi sa hejdå, och sedan hoppade hon ombord. Kändes ju såklart tråkigt, hade väldigt gärna haft henne här länge. Men men, det kommer fler tillfällen! Själv kilade jag bort till biblioteken en snabbis och sedan tog jag bussen hem. Glodde lite på TV en stund, sedan gick jag o la mig för att vila lite. Är så himla trött, antar att det är för att jag inte sovit så väldigt bra på soffan. Längtar faktiskt efter att få sova i min säng inatt, det ska bli väldigt väldigt skönt! Gick och handlade lite senare, och vid 15-tiden dök David upp. Jag hade fixat lite mat, så han fick äta innan han skulle iväg och jobba. Själv stog han för efterrätten, han hade köpt med sig glass och jordgubbar, och vääldigt goda jordgubbar var det! Dom godaste jag ätit i år iaf.

Har inte gjort mkt efter att David åkte. Kollat på tv bara, gosat med kissarna. Och det är väl typ vad jag tänker göra resten av kvällen med, ska dessutom lägga mig tidigt ikväll, för imorgon blir det praktik igen. Är frisk nog för att känna att jag orkar jobba nu, ÄNTLIGEN. Har varit sjuk länge nog nu.

Jaja nog om detta. Nu orkar jag inte blogga nåt mer =) Nu ska jag göra veckans tjejsnack, och sedan blir det mer tv :-P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0