Visste ni...

... att det finns Twix White? Det var iaf en överraskning för mig, så jag syndade mitt i veckan. Ohhh så god den var... Mums! Har dock bara hittat den på ett enda ställe hittills, nån liten tobaksaffär i Huskvarna.

... att jag har blivit förkyld? Elände. Jag har haft så sjukt ont i halsen hela dagen. Det har helt klart sabbat min dag. En dag som iofs blev rätt stillsam ändå, det är sååå varmt ute och går omkring i mysbrallor.. Gissa om det blir varmt. Att tömköra två hästar en varm dag som denna är rena rama döden oavsett man är förkyld eller ej... Jag höll mig inne i stallet så mkt som det gick.. :-)

... att de ringde från Tenhults Naturbruksgymnasium idag? Det var som en "mini-intervju". Rektorn som ringde undrade ifall jag hade några frågor, hon frågade om mina förkunskaper, och hon undrade över vad jag ville använda utbildningen till. Jag svarade så gott jag kunde, tror nog det gick bra. Hon berättade att dom tar in 25 personer, men att ett par troligtvis kommer falla bort, och mina betyg var uppebarligen bra, så jag antar att jag kommer in. Jag hoppas verkligen!

... att Davids kompis Dennis ska flytta till Umeå? Han har tydligen kommit in på polishögskolan och flyttar i mitten av augusti. Och i förbifarten nämnde han att jag kanske kunde ta över hans lägenhet? Det tål att tänkas på. Den är visserligen pytteliten, ungefär lika stor som mitt vardagsrum (känns det som iaf), men hyran är bara 2100 och den ligger mitt i huskvarna, knappt 5 min gångväg från David och betydligt närmare skolan än där jag bor nu. Jag vet dock inte om det finns nån möjlighet för mig att få den lägenheten, eller om det är flera andra i kö. Återstår att se!

Kommentarer
Postat av: Emma

då har ni ju ytterligare en anledning att hälsa på här :D

2007-06-05 @ 17:43:09
Postat av: Joanna

aha men den lägenheten var väl rätt mysig? om det var den dennis vi träffade

2007-06-06 @ 18:00:30
Postat av: Erika

Joanna: Jo det var den Dennis som ni träffade :-) Och visst är den väl mysig, fast den är lite liten... :-) Men det verkar inte bli den ändå, för dom ska tydligen göra om dom lägenheterna till bostadsrätter

2007-06-06 @ 18:27:18
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0