Dags för uppdatering?

Skrev detta inlägg runt kl 19, men då gick det inte att publicera. Så jag publicerar det nu istället!



Tja, det var ett par dagar sedan sist. En liten sammanfattning kanske?

Torsdag:
Gjorde inte direkt mkt på dagen. Åkte till David vid 16-tiden, åt och duschade där. David hade gjort köttfärsbiffar som var jättegoda :-) Sen var det dags för scout! Träffade kårchefen utanför, och hon hade tydligen glidit in på min blogg av misstag. Sett det inlägget jag skrev om att jag nyss hade blivit scout, och där jag skrev vilket schema vi skulle ha. Hon kunde inte fatta att det fanns en till kår som hade samma schema som oss ;-) Det tog en stund innan hon förstog att det var jag som hade skrivit, och då hade hon nog fått sig ett gott skratt :-)

Hur som helst. Dom äldre patrullerna och respektive ledare skulle åka och ha livräddning + bad. Så vi åkte alltså till rosenlundsbadet där detta skulle ske. Min patrull och någon till började med att bada fritt i något som skulle likna Paradisbadet. Det var dock ingenting i jämförelse. Okej, jag har inte varit på Paradisbadet på många år, men tror nog att det både är större och roligare. Men dom hade dock en relax-avdelning! Dit skulle jag kunna tänka mig att gå nån gång :-) Resten av kvällen, badandet och ledarsamligen gick snabbt och smärtfritt iaf, så sen åkte vi hem. David var astrött och somnade typ direkt när vi kom hem. Jag som hade hoppats på lite gos, och därför gick och la mig samtidigt som honom, fick gott ligga där och filosofera om annat. Sova kunde jag inte, alldeles för vaken. Men alldeles för lat för att orka klä på mig och sätta mig i vardagsrummet. (Davids lägenhet är kall, alltså måste man klä på sig allt för att stå ut där). Så, jag låg där i sängen, och var vaken. Somnade väl efter kanske 1,5-2h eller något, alltså runt 23 nångång. Vid 01 ringer Davids Chicago-kompis Peter, så då vaknade man ju igen. Och samma procedur upprepas, för då var jag "pigg" igen. Fast denna gången tog det nog bara en timme innan jag somnade. Hallelulja.

Fredag:
David vaknade tidigt. Kl 06 klev han upp. På en ledig dag! Dock inte så konstigt med tanke på att han kliver upp 2.30 när han jobbar. Så det blev ju ändå sovmorgon för honom. Själv somnade jag om (snabbt denna gången) och klev upp vid 9. Surfade lite, åt frukost, sen åkte David och hans far iväg för att köpa grejer till lägenheten. Vid 12 knyckte jag Davids bil och åkte in till stan. Hämtade ut mitt pass (som jag beställde 4/11, haha.) och sedan åkte jag vidare till försäkringskassan. Träffade en handläggare som ställde 1000 frågor, och svaren på dessa frågor ska hon ge vidare till en annan handläggare som har hand om "Vissa-projektet", och förhoppningsvis får jag komma med i det projektet. Ett projekt som ska hjälpa mig att få jobb, isf! Låter väl bra? Hon lät optimistisk iaf, så jag hoppas oxå att jag får komma med på det :-)

Åkte hem efteråt, och efter det har jag inte direkt gjort nånting vettigt alls. Spelat sims, typ, hehe. Sims är beroendeframkallande, för er som inte vet det. Jag har tre barn nu i min n, och har fler på G.

Kommentarer
Postat av: Eva

David verkar ha samma sovtider som Benny han! Benny vaknade kl FEM i morse, trots lördag!!

2007-03-03 @ 16:10:57
Postat av: Emma

Jag har Sims Årstider nu ;)Håller på att odla tomater :P

2007-03-03 @ 17:33:03
Postat av: David

Idah vaknade jag 01:40:) undra hur det kommer bli imorgon :)

2007-03-05 @ 02:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0