Det är nåt fel som är trasigt...

Mitt minneskort till kameran är knasigt. Det är en fil där som är felande, verkar det som, men den går inte att ta bort, utan den kommer tillbaka hela tiden. Denna härliga lilla fil (som jag inte ens vet vad det är, för den går inte att öppna eller förhandsgranska eller något) gör att jag inte kan titta på mina bilder i kameran, för då säger kameran ngt i stil med "SD-kortet kan inte läsas", och då måste man starta om kameran för att den ska funka. Very irriterande!!

Jag har åkt buss idag. En fullproppad, fruktansvärt varm buss. Lägg till en varm vinterjacka till ekvationen och fundera sedan ut resultatet. Jag höll på att döööö. Jag hatar att åka buss, det finns inget syre alls när det blir varmt. Och bussen har värmen på, vilket knappast gör saken bättre. Att kliva ur bussen idag var dagens höjdpunkt - hittills.

Idag kom mitt paket från Buzzador med posten. 20 tablettaskar som jag ska dela ut till vänner och bekanta, och sedan "recensera" tillbaka till Buzzador. Det ska nog gå bra! Det ska bli roligt iaf :-) Får väl se vilka som får bli mina offer... ;-)

Hockey ikväll! Semifinal 5 mellan HV71 och mitt kära Modo. En seger skulle sitta riktigt fint känner jag. Det känner jag iofs inför varje match :-)

Nu ska jag roa mig med lite sims innan det är dags att bege sig mot Kinnarps. Tjing tjing!


Kommentarer
Postat av: Sara

Vissa har fått Läkerol och du har fått Extra. Jag fick sist äcklig juice :(

2007-03-29 @ 15:07:08
URL: http://sarakjellkvist.blogg.se
Postat av: Pernilla

Sims o buzzador, låter som jag det också ;) har hittat 10 st som får mumsa mina stackars askar Hej förresten har nog inte varit här tidigare.

2007-03-30 @ 12:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0