En artikel jag gillar... :-)

Modo slog Timrå igår, andra kvartsfinalen i slutspelet för er som har noll hockeykoll. Och på  tal om noll hockeykoll - Timrå. Jag hatar verkligen det laget. Dom spelar som några jäkla idioter. Och nu har någon inom media insett detta, och det resulterade i denna fina "artikeln"

Kommentarer
Postat av: Joanna

Magnus var inte så nöjd över den där artikeln dock=P

2007-03-09 @ 12:18:30
Postat av: emma

Haha. Jajävlar... Har inte sett några hockeymatcher i år så ska väl inte uttala mig egentligen. Vet inte vilka som är vilka o så. Men fick Timrå själva uttala sig i artikeln? Aja, hur som helst är det ju trist när de bufflar på varann för mycket. Oavsett vilket lag det är.

2007-03-09 @ 16:13:06
Postat av: A

Haha fanns en liknande artikel om när modo gästade timrå sist, de fick ju endel matchstraff då..

2007-03-09 @ 16:26:43
Postat av: Kamilla

Haha, den hade jag missat!

2007-03-09 @ 17:37:38
Postat av: Anonym

imöra e det match igen erika oooo ja hoppas tiiiimmmmmrrrrråååå vinner. hahaha hata filmskådisen från slovakien haha fucking jävla Karol Krizan. =P hehe Ha d gött mvh MangeMANI

2007-03-09 @ 22:58:22
Postat av: TinaZ

Oj, det var hårda ord och inga visor! Buffliga grabbar är det gott om i alla hockeylag, matchen du pratar om kan jag hålla med om att det var onödigt buffligt från Timrås sida! Vet inte om du menar att Modo inte brukar kunna vara buffliga med någon gång? Det känns som att på den nivån de befinner sig i nu är de flesta lagen extra hetlevrade överlag i de flesta matcher. Dock så är jag av den åsikten att tidningar som ex; Expressen och Aftonbladet är lite dramatiska i sin framställning (detta nästan oavsett vad de skriver om). Nästa gång kanske de skriver så om Modo, vem vet? Jag tycker det är roligt att följa med i hockeyn, har inga "hat" känslor till något lag, men helt ok att du uttrycker dina känslor om Timrå. Smaken är som baken!

2007-03-10 @ 16:53:04
URL: http://TinaZ.bloggagratis.se
Postat av: Erika

Tina: Självklart kan även modo grisa, men jag tycker att timrå är och har alltid varit, det värsta laget jag sett. I don't like. Och denna artikeln tror jag inte direkt var överdrivet dramatisk heller, jag tror att han skrev det som han såg det. Härligt för dig att du inte har några hat-känslor :-) Men det hör ju till lite att kriga för sitt lag, speciellt när det är sånna derbyn som det är mellan modo och timrå.. :-) Men du har så rätt i att smaken är som baken =)

Mange: Absolut, han är en liten filmstjärna, men så släpper han ju inte in så jättemånga mål heller, så då kan jag acceptera lite hollywoodbeteende ibland. Som om att timråiterna aldrig filmar lite va...? ;-P

A: haha ja det kan jag tänka mig.. men den missade jag. Jag gillade denna iaf!

emma: Nej, timrå fick inte uttala sig. Inte modo heller. Det var en journalists åsikter, inte lagens. Men ja, det är tråkigt när det är för mkt "spelförstörande moment"

2007-03-10 @ 20:11:21
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0