Hockey hockey och lite annat

Vi väntar på tredje perioden. Hade egentligen tänkt se hockeyn hemma hos David idag, men det blir familjemiddag hemma hos hans föräldrar istället. Trevligt, och goood (och nyttig) mat.

David och hans pappa sitter och försöker få fram kanal 9 på tv:n. Det går inte jättebra, dom har väl suttit där en halvtimme iaf. Jag tröttnade och gick hit istället. Kan ju lyssna lite på webradio tänkte jag, men kom precis i periodpausen... Typiskt :-) 1-1 står det iaf. Spännande. Linköping ångar på med 4-1 mot FBK, hoppas dom håller i det. Skulle mycket hellre se LHC i final än FBK. Usch för Löfbergs Lila ;-)

Måste dock snart åka och hämta ut biljetterna till tisdagens match, dom ska ju hämtas ut senast idag. Hoppas det inte är någon speciell tid, för det har jag inte sett något om. Men både ATG:n på Coop och MAXI har ju öppet till 22, så man borde väl ha tills dess på sig. Hoppas jag.

Ska ta och kasta iväg ett SMS till Caroline (hon som har Yatzy) och se om det fortfarande är aktuellt med provridning imorgon. Jag är ju verkligen sugen.

Imorgon är det Öppet Hus på Arbetsförmedlingen för olika KY-utbildningar. Jag ska dit och nosa reda på information om Ridskolepedagog-utbildningen som Tenhult har. Jag, AF och FK har planer, CSN och Tenhult kan pajja dom. Men jag hoppas att dom är snälla. Fast är egentligen CSN och intagnings-personer kända för att vara snälla?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du missade inte så mycket på hockeyn. Andra och tredje var inte någe höjdarspel av Modo, jag blev mest förbannad. Men LB har du rätt om, jävla blaskigt kaffe!

2007-03-25 @ 20:45:59
Postat av: Emma

...det var jag!

2007-03-25 @ 20:46:30
URL: http://emla.webblogg.se
Postat av: Thina

Hej!
jag är en tjej som läser andra och sista året på utbildningen Ridskolepedagog. Såg att du var intresserad av utbildningen och tycker verkligen att du ska söka. Kan inte säga annat än att jag har lärt mig mycket och haft jätte kul de två åren. Har du några frågor om utbildningen så hör gärna av dig.
Med vänlig hälsning Thina

2007-04-03 @ 13:46:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0