Jag har brist på rubriker

Känns som att den rubrik jag skulle kunna använda mig av just nu är: Lite allt möjligt", men samtidigt känns det som att den rubriken kan passa till många av mina inlägg, och det skulle ju bli tråkigt om jag använde samma rubrik till 20 olika inlägg.

Mina handleder har strejk idag. Eller hela kroppen egentligen, magen har krångat sedan igårkväll efter hockeyn, och idag är det både magen och handlederna, ja, även armbågarna och fingrarna. Man kan säga att det är elände från axlarna och ner, i princip. Men, som vanligt så överlevar jag. Alltid nåt.

David jobbar ikväll. Inatt. Han började för ca 1,5 timme sedan (21) och ska jobba till runt 09 imorn.. Men, om jag känner David och hans jobb rätt så lär det nog ta längre tid än så. Tar ju runt 8 timmar när han åker till Linköping, och nu ska han åka till Stockholm, med gods han aldrig kört förut, så det är nog inte omöjligt att det tar längre tid än planerat.

Jag har skaffat tillbaka min gamla msn, hederliga "gamla" 7.5. Live Messenger var bra, och jag gillar att man kan skicka meddelanden när man är "offline", men jag saknar möjligheten att använda messenger plus, där min absoluta favoritfunktion finns. Att man kan samla alla msn-fönster i ett, och ändå ha översikt. Se miniatyren så ser ni nog hur jag menar. Sedan blinkar dom ju som vanligt sedan när någon skriver. Man slipper alltså hundra fönster "där nere", och man slipper windows kassa "samla fönster"-funktion. Jag gillar den inte alls. MessengerPlus' version gillar jag däremot väldigt mkt. Så, 7.5 vinner över Live Messenger. Yes sir.

Hmm... det var nåt mer jag skulle säga, men vad var det?

Ja just det. Varför är det bara skit på tv på fredag- och lördagkvällar? Jo, för att tv-människorna tror att man är ute och har bättre saker för sig än att glo på tv. Men, kan dom inte tänka lite på oss stackare som knappt har nåt socialt umgänge?

Jag måste skaffa mig lite socialt umgänge. Bättre sent än aldrig, right?

Kommentarer
Postat av: emma

Men man kan ju gruppera alla MSN-fönster med windows ändå, utan att ha den där funktionen :)
hatar också att det aldrig är nåt riktigt bra på fredagar... Alla kanske inte tycker Lets Dance är sådär skitspännande. Och även om man kollar på det är är det ju tydl nattmössa redan kl 10 eller när det slutar :P

2007-03-31 @ 11:06:11
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: emma igen

nu fick jag "vi misstänker att detta kan vara spam" när jag skulle skicka kommentaren :P

2007-03-31 @ 11:06:44
Postat av: Erika

Man kan ju inte gruppera dom som jag vill med bara windows. Man kan samla dom där nere, och det är ju det jag inte gillar. Tycker inte om när dom trycker ihop vanliga fönster heller. Usch :-)

2007-03-31 @ 11:17:38
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: Kamilla

Jag håller med. Bättre TV på lördagar! (Fredagar är helt okej, så länge det går att välja mellan Let's dance och Så ska det låta.) Men vad ska man göra nu, liksom?

2007-03-31 @ 20:38:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0