The new adventures of old Christine

image430
Har ni sett tv-serien Christine på Kanal 5? Jag är INTE förtjust i den serien! "Old Christine" är så fruktansvärt pinsam hela tiden. Pinsam på ett sätt som inte är roligt! Verkligen inte min humor...

Tacka vet jag serier som Greys Anatomy, Gilmore Girls och Desperate Housewives. Även nya serien Men in trees får pluspoäng. Men Christine? Snälla nån. Hon är tillräckligt pinsam i Seinfeldt, men där står jag åtminstone ut med att titta på henne eftersom resten av serien är rätt kul.

Vänner är ju annars en klassiker som jag inte lessnar på. Funkar alltid! Och Simpsons. Sen får jag väl erkänna att jag gillar Nanny med, haha. Butlern Niles och affärskollegan CC, jag älskar deras "bråk". Så dryga och härliga :-) Sååå mkt bättre än Christine... ;-)

Ja, det var väl allt jag ville säga denna gången... Plus att jag fortfarande tycker att Klippshowen är för pinsam för att förtjäna sändningtid. Lägg ner!

Kommentarer
Postat av: Gustav

Jag blev helt förvånad när jag läste att du inte tyckte om Christine. Enligt mig är det den bästa serien jag sett förutom OC. Christine är ju pinsamt ROLIG!

2007-12-08 @ 10:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0