Dagen so far

Nu vill jag gå utbildningen på Tenhult mer än någonsin.

Läste en gammal klubbkompis' dagbok (okej, det heter väl blogg där med nu för tiden, skit samma) på lunar typ igårkväll, eller inatt, eller imorse, eller när det nu var. Hon skrev att hon skulle till Kramfors och tävla.  Jag funderade, och letade fram om det fanns några tävlingar här neröver denna helgen, och det fanns det! Lokala tävlingar för ponny idag och storhäst imorgon. Så jag satte mig i bilen och letade rätt på Norrahammar- Tabergs Ridklubb. Åkte lite fel från början, men det är inte mitt fel att de hade så små skyltar :-P Stannade väl där lite över en timme, såg klassen LC, många små tuffa ryttare finns det. Och många olika ponnysar finns det (jag skiter i gramatiken). Vissa var otroligt fina och välridna, andra var små raggiga olydiga saker. Vissa ponnysar var medelmåttiga men hade kassa ryttare, jag blir SÅ förbannad när en ryttare tar en usel väg till ett hinder och sedan klår upp hästen för att den stannar... Herregud. Det är väl egentligen främsta anledningen till varför jag kan ha svårt för ponnyhoppning, många ryttare är trots allt rätt unga, och kanske inte har så stor koll hela tiden. Jaja, skit samma.

Jag åkte därifrån, åkte hem och plockade upp lite småsaker (som kontokort ifall bensinen skulle ta slut). Jag hade nämligen bestämt mig för att leta reda på Tenhult, samhället, skolan och hästanläggningen. Jag hade sedan tidigare tittat på en vägbeskrivning på eniro, så jag chansade på att jag skulle komma ihåg den. Och det gjorde jag med, så gott som iaf! Det var rätt enkelt att hitta till hästanläggningen, eller Riddersberg som det heter. Även där var det fullt med hästfinkor och grejer, och det visade sig att det var treårsbedömning där. Paus när jag kom dock, så jag passade på att gå runt och spana in anläggningen, stallarna och omgivningarna. Såååå underbart! Jg trivdes direkt. Det var lantligt, hemtrevligt, mysigt, men stort och modernt samtidigt. Åhh.. nu hoppas jag ännu mer att jag kommer in på utbildningen. Jag vill!

Kul att kolla på treårsbedömningen med, väldigt fina unghästar med där. Speciellt en blev jag kär i, ett skimmelsto som hade Cardento nånstans i släkten.. Shiiit va fin hon var. Sen gillar jag ju alltid att kolla på löshoppning, för då ser man hästens teknik utan ryttare och det är rätt intressant. Dock ännu mer intressant om man ser den hoppa under ryttare med vid samma tillfälle, så man kan se skillnaderna, men detta var som sagt bara 3-åringar. Fina treåringar dock.

Ja, sen då? Åkte hem vid 16-tiden, och sen dess har jag inte åstadkommit ett smack. Jo, jag har kollat på Ugly Betty och jag har lagt ihop en städvänlig musiklista. Och så har jag ätit mat som jag lagade igår. Jag skulle verkligen behöva städa, men den lilla lust jag hade till att städa försvann när musiklistan var klar. Haha, som det brukar vara då. Får spara den och hoppas på nåt infall senare ikväll eller kanske imorn.

Ja jag hittade förresten aldrig till själva naturbruksgymnasiet men å andra sidan så sökte jag inte direkt efter det heller, jag åkte direkt hem eftersom jag var så vansinnigt hungrig. Kanske tar en sväng utåt tenhult i veckan igen, och kollar in skolan på dagtid när det är folk där.

Ja, det var allt so far. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Städa motvilligt (för det brukar ju bli såååå bra då.. not) eller kanske kolla på ett till avsnitt av Ugly Betty. Har ett Greys-avsnitt på G med, men det är inte riktigt klart än. Eller kanske spela lite Sims. Det sista känns mest troligt, håller på att odla massa barn. Men jag måste skaffa ännu en släkt för annars blir det inavel snart... Hmm.. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0