Inte så pjåkigt, faktiskt

image663Oppositionen imorse gick faktiskt riktigt bra! Vi i våran grupp, som nu består av två personer istället för tre, klarade oss riktigt bra! Fick väldigt mkt positiv kritik, mer än de andra grupperna faktiskt. Vårt var lättläst, lagomt mkt text, rätt sak på rätt plats, osv. Självklart fick vi ju negativ kritik med, men den positiva var övervägande. Jag är stolt!

Något som irriterade mig var dock att den gruppen som hade det "sämsta" arbetet (dom hade missat att ta med väldigt mkt, satt saker på fel ställen, och en hel del andra småfel) var de som gick hårdast till attack mot gruppen som de skulle opponera mot. Jaja, jag vet, poängen är ju att man ska peka ut felen, men de hade lixom inget positivt att säga alls. Kändes väl helt enkelt lite väl hårt. Jag är glad att det inte var den gruppen som opponerade mot vårt arbete iaf.. :-)

Hur som helst. Nu har vi ungefär två veckor på oss att fixa till arbetet, sen ska det in till opponenterna igen. Det går nog bra, vi har inte så mkt att fixa. Nästa grej, eller uppgift ska jag väl säga, är en ny rapport. Fast denna gången ska den handla om Maria Montessori. Känns intressant faktiskt! Och det verkar lättare att hitta information om henne än vad det var att hitta information om Sokrates. Det är visserligen fortfarande en övningsuppgift som inte direkt blir betygsatt, men vi ska även antingen besöka eller ringa till någon av Montessori-förskolorna här i stan. Kan nog bli ännu ett bra arbete får jag hoppas.. ;-)

Kan inte fatta att den här terminen snart är slut. Ungefär en månad kvar bara! Herregud, hur ska vi hinna med alla uppgifter vi har kvar? Jag måste ta itu med att fixa min andra praktikplats med. Bättre sent än aldrig, eller? Hoppas det iaf.

Skola imorn. Eller? Lektionen är frivillig. Om det är något vi känner att vi vill träna på så kan vi komma till skolan, känner vi att vi behärskar knoppning, bandagering, frisering osv, så får vi stanna hemma. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Det är vår enda lektion imorn, och det skulle vara såååå skönt med sovmorgon. Ja, jag vet att jag nyss varit ledig, jag längtar ändå efter varje sovmorgon jag kan komma över. Helgen bjuder ju inte direkt nån nån sovmorgon. På lördag ska jag vara stallvärdinna och på söndag ska Adoremus medverka i gudstjänsten. Så, sovmorgon vore trevligt. Jag tror jag har bestämt mig nu. Tänka sig att man kan komma fram till saker genom att flum-resonera i en blogg. Jag ställer inte klockan imorn. Vi börjar 9.30; om jag vaknar i tid för skolan så åker jag till skolan, sover jag så sover jag.

Punkt slut.

Kommentarer
Postat av: Emma

Duktigt :) Men tråkigt av de andra att bara ge dålig kritik... Det är ju inte en bra opponent. Konstruktivt ska det va! :)

2007-11-16 @ 00:01:30
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: Erika

Håller med! Vi fick lite känslan av att de "hämnades" för all den dåliga kritiken som de själva fick... Men de fick ju faktiskt positiv kritik med! Nåja, får väl se hur de lyckas med nästa arbete :-)

2007-11-16 @ 11:25:35
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0