Jag bloggar mer om ni kommenterar mer!

Jag vet ju att det är folk som läser, men nu vill jag göra en sån där koll igen; Vilka är ni som läser? Och vad tycker ni egentligen? Är det en skitblogg? Ska jag fortsätta eller är det dags att lägga ner? Motivationen dyker ju lite då och då, inte så konstigt. Men jag vill ändå veta vad ni tycker! Nyfiken i en strut!

Hur som helst. Jag vill fortfarande ha en kamera! Gick förbi ett av husen på gatan när jag var på väg hem, de som bor där har två äppelträd på tomten, ett med gröna äpplen och ett med röda. Jag fick sån lust att ta kort på de två träden - alla löv har ramlat av, men det sitter fortfarande ett 20-tal äpplen på varje träd. Ser rätt kul ut! Jag vill ta kort! Dessutom så är katterna väldigt söta väldigt ofta... :-) Typ nu när de ligger tillsammans under täcket och tittar på mig när jag pratar med dem :-) Sooooo very cute.

Hysteriskt trött är jag med... Skulle lätt kunna somna redan nu! Trött, trött, trött. Har dessutom suttit med skolarbete hela eftermiddagen. En av sakerna vi skulle åtgärda på vårt Sokrates-arbete var löpande referenser, vi hade glömt dom. Och nu måste vi gå igenom alla källor och ta reda på vad vi skrivit som kommer varifrån....Sååå träligt. Och det är inte ens det värsta - det värsta är att vi verkar ha glömt att ange en 2-4 källor och nu kan jag inte hitta dem igen. Jag vet åtminstone en sida vi tagit information från, det är en text om hur Sokrates inte gillade det skrivna ordet. Nu kan jag inte hitta den! Helt hopplöst, jag har letat hur länge som helst med alla möjliga sökord jag kan komma på. Men ingenting. Utöver denna hopplösa källa som saknas, så har vi ytterligare 4 stycken i texten som vi inte vet vart källan kommer ifrån. Nåja, vi har lärt oss till nästa gång hur man ska göra iaf. Inte lätt att göra allt rätt första gången men gör ett arbete. Ungefär som gruppen som la hela sitt resultat som bilaga istället för resultat. Inte lätt att veta alla gånger...

En annan läxa jag lärt mig är att spara bloggen innan jag publicerar...!

Kommentarer
Postat av: Joanna

Hej jag heter Joanna och bor i Sundsvall. Jag tycker det är askul att läsa din blogg, även om du varit dålig på sistone att uppdatera;) Sluta skriva får du aldrig göra, jag behöver något annat att göra ibland på jobbet eller när jag har tråkigt=)

2007-11-19 @ 20:43:48
Postat av: Emma

Jag orkar inte presentera mig. Men jag tycker det är kul att läsa din blogg för att vi inte träffas ofta nu för tiden. :) Så fortsätt att hålla mig uppdaterat här i Björkarnas stad :P

2007-11-19 @ 21:35:34
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: Pernilla

Jag läser =)

2007-11-19 @ 22:19:04
URL: http://teoria.blogg.se
Postat av: sara

Jag läser!

2007-11-20 @ 01:24:06
URL: http://discodruvan.blogg.se
Postat av: Frida

jag är här och läser med ojämna mellanrum.

2007-11-20 @ 02:07:12
URL: http://thefritz.blogg.se
Postat av: Madde

Jag läser!

2007-11-20 @ 17:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0