Jag vill ha en kamera!

Jag saknar min digitalkamera! Visst, jag är ingen mästerfotograf, och jag fotar långt ifrån regelbundet, men när man inte har någon kamera så känner man behovet extra mycket. Jag vill fota kissarna, jag vill fota på skolan, jag vill fota på vissmålen, och jag vill fota mig och david.

Vissmålen, ja! Igår var jag stallvärdinna, men inte bara det. Jag var ridlärare igår! :-D Höll två lektioner helt själv, jag är imponerad av mig själv! Det var första gången jag höll lektion för helt främmande människor. Jag var såå nervös, men det gick riktigt bra :-) Och det var dessutom riktigt roligt! Nu ska jag fortsätta "skolas in" fram till nyår ungefär, och därefter ska jag och Maria (klasskompis) dela på lördagslektionerna och ta tre lektioner var. Jag förstår verkligen att hon blir trött av att ha sex lektioner på en förmiddag, och jag tycker ju att det är jättekul att få chansen att hålla lektion med! Det är ju faktiskt en av mina framtida arbetsuppgifter :-) Så, nu är jag alltså inte bara stallvärdinna, jag är instruktör med... :-D

-----

Men va FAN! Jag hade skrivit mkt mer... men sen när jag uppdaterade så blev jag urloggad, och när jag loggade in igen så var detta vad som var kvar.... va trött jag blir... Nu var det ju visserligen vissmålen och kameran som jag tänkt blogga om, så det gör väl inget om resten försvann då... men ändå irriterande när man lagt ner tid.

Säng nu.
Gonatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0