På plats igen!

I dubbel bemärkelse! Vi kom tillbaka till Jönköping igen igårkväll efter en härlig vecka i Sundsvall. Men inte nog med detta - jag har även fått tillbaka min dator. FINALLY! Den har tydligen varit klar i nästan en månad, men ingen har hört av sig... Skämmes SIBA. Tack David som ringde och efterlyste datorn åt mig, hihi :-)

En snabb återblick över veckan då?

Onsdag
Anlände till Sundsvall, hämtade syrran och åkte till Södermalm där Landslide hade repning. Riktigt duktiga brudar det där. Och syrrans pianospel imponerar. Jag vet ju att hon är duktig, men jag blir lixom mållös ändå, hon får det att se så enkelt ut! Hem till mor och Leif efteråt, landade lite och sov tidigt.

Torsdag
Vaknade i lugn och ro. Åkte förbi hos pappa på jobbet, blev bjudna på lunch. Vidare ner på stan, köpte födelsedagspresenterna till Dennis. Sen hemåt, David fick packa sina grejer, och sedan skjutsade jag honom hem till Mange. The grabbs skulle ta lastbilen till Umeå. Jag kom hem vid 15, inbillade mig att jag skulle ta det lugnt, fast det blev inte riktigt så. Hämtade mamma på jobbet vid 16, sedan direkt till syrran. Skjutsade ner henne och Linnéa till stan eftersom de var förband till Elin Sigvardsson. Hade jag haft råd (eller fått gratis inträde) så hade jag ju såklart gått! Men nu vart det inte så. Istället åkte jag och mor till stallet, jag red Monthy (ja jag vet att jag redan bloggat om detta). Retade mig på tanten, åkte hem och fortsatte reta mig på tanten. Slöade resten av kvällen.

Fredag
Jag gillar lugna mornar. Ännu en sådan alltså. Lajla ringde, och sa att SJÄLVKLART skulle jag vara med på dressyren på kvällen. Jag meddelade väl typ alla jag känner innan jag åkte och köpte gummisnoddar på Hööks. Mötte upp David hemma efter min lilla shoppingrunda, jag åt lite medans han vilade, och sedan åt han medans jag stressade inför stallet :-) Hämtade Joanna och släppte av David hos Mange (dvs på samma ställe) och sedan bar det av till stallet. Hämtade in Diana, Joanna hjälpte mig att borsta medans jag knoppade. Ohhh så vackert det blev. Ehh... Ptja, det såg ju lite flott ut iaf. Hur flott nu en häst kan se ut i 5cm tjock vinterpäls :-) Dressyren i övrigt gick väl okej, hon gick under tempo mest hela tiden, men vi fick bra poäng ändå. Lajla är väl rätt generös med poängen, men det är hon ju till alla så det kvittar ju egentligen. Blev inte så mkt kort, David (som jag hade utsett till fotograf) tog inga kort alls, Joanna tog några på framridningen, men hon säger att de inte blev speciellt bra. Men jag vill se dem ändå Joanna! ;-) Blev ju som sagt trea, och är helnöjd med det :-)
Efteråt åkte vi hem och duschade, sedan träffade vi upp Joanna och Mange igen, hyrde en film, köpte lite snask och läsk, och sedan såg vi filmen hos Joanna o Mange. Vad var det för film nu då? Öhh.. Jo, Bordertown hette den nog, med Jennifer Lopez. Bra story, men den blev lite väl långdragen. Klockan sprang iväg, så sen åkte vi hem och sov.

Lördag
Vaknade kanske lite väl sent, åtmistone för min egen del. Joanna skickade sms när vi åt frukost och då var hon på väg för att plocka upp mig. Jag skyndade mig lite, sen var jag klar. Men såå sen var jag ju ändå inte. Destination Övik! Resan gick bra, Joanna körde mkt försiktigt. Åt när vi kom upp, sen drog vi in till Arenan. Var mkt fint där! Över förväntan måste jag säga. Vi hade ståplats, jag tycker man såg riktigt bra därifrån. Jag som är kort oroar mig ju alltid för att få nån lång skånk framför mig, men det gick bra denna gången :-) Matchen gick bra med, Modo vann mot Linköping med 2-0. En mkt lyckad resa :-) Hade lite kasst väder på hemfärden, men Joanna fortsatte att köra försiktigt så vi tog oss hem säkert :-)
Åkte direkt och hämtade Emma M när vi kom till Sundsvall, och sedan blev det BiteLine. Goooott med tacobuffé! Såg slutet av Timrå-matchen med, timrå fick stryk ;-) Hihi. När maten glidit ner gick vi och hyrde film, den här gången blev det Mean Creek som vi såg hemma hos Emma. Riktigt bra film, fast konstigt slut. Men sevärd iaf. När filmen var slut så satt vi och kollade på lite olika youtube-klipp, bland annat på Purple and Brown och Ahmed the dead terrorist (se slutet av inlägget), som blev min favorit! Älskar den! "I kill you!" Så himla bra :-P När  Emmas kille Ola kom hem så åkte vi ner till Mange och David, deras grabbkväll var slut och Joanna skulle skjutsa hem mig och David. Somnade rätt ovaggad den kvällen, trött som en tok!

Söndag
Vänta lite, jag har minnesförlust....! Jag tror att vi var i birsta med mamma mitt på dan, sen åkte vi hem och åt tacos... Och sen på kvällen så kom moster Lena förbi! Mkt trevligt :-) Det var nog en lugn dag.

Måndag
Dags för ridning igen. Nu är det tydligen ridlektion mitt på dagen på måndagarna, och Lajla tyckte att jag kunde komma då, så då gjorde jag det! Ställde klockan och kom iväg lite senare än planerat, men var ändå där i god tid. Fick Diana denna gången! Trots att tanten var där. Hon fick Fröja. Moahaha. Hon ramlade även av när hon skulle sitta upp, och sadeln hamnade helt på snedden. Jag små-log lite. Okej, man ska inte skratta när någon ramlar av hästen, speciellt inte om de är 70+, men det såg faktiskt lite småkul ut. Nåja. Ridlektionen gick skitbra. Diana gick mkt bättre än i fredags. Inte så konstigt iofs, med tanke på att jag inte hade ridit henne sen april, nu hade jag ju fått lite känsla iaf. Och så var det ju inte samma stress som det kan bli på framridningen. Men det gick iaf väldigt bra!
Åkte till farmor när vi var klara i stallet. Det var uppskattat. Hon surrade på, och vi blev bjudna på fika. Aldrig fel! Åkte hem framåt 14-tiden, duschade och sedan sov jag i nån timme. Jag var bara så trött! Upp igen vid 16, gjorde oss klar och åkte till pappa och Kerstin. Där bjöds vi på mat, vi pratade en massa och så kollade vi på tv. Hem åkte vi vid 23-tiden, och sen sov vi väl antar jag!

Tisdag
Haha nu börjar jag få minnesförlust. Undrar om det var på tisdagen som vi var helt inaktiva? Satt och surfade och kollade på tv ända tills mamma kom hem från jobbet. Ja, så var det nog. Riktigt slött. Åkte ner till stan med mamma sen iaf, gick runt och glodde lite. Mamma skulle lämna tillbaka några glasögon som hon lånat, och jag och David skulle äta gopizza på BiteLine! Riktigt smaskigt var det, verkligen. Efteråt åkte vi runt och gled lite. Vi var upp på Norra Berget och gick upp i utsiktstornet. Usch, högt och blåsigt - dålig kombination. Men man kan ju iaf inte klaga på utsikten. Åkte vidare, handlade lite på Citygross, och sen hemåt.

Onsdag
Väldigt seg morgon, tog tid innan vi tog oss ut sängen. Bestämde träff med syrran (som hade haft magsjuka hela helgen... halleluja), åkte ner på stan med henne och David, och så köpte jag och syrran en farsdagspresent till far. När syrran dragit iväg på jobbet gick jag och David själva en stund, David köpte mössa, vantar och en riktigt go, luden sån collagetröja (typ) och jag köpte en födelsedagspresent till lillasyster. Vi åkte vidare till Birsta, vi hade tänkt gå in på Birsta City, men vi fastnade lixom på ICA Maxi. Hahaha. Jag köpte mysbrallor, David köpte en farsdagspresent och så köpte vi färdkost o lite så inför avresan. Vi var nog inte hemma förrän runt 18 tror jag. Vem anade att man kunde spendera så mkt tid på en ICA-affär? :-) När vi kom hem så åt vi lite tacopaj som mamma gjort, och nån timme senare så kom moster Lena förbi med sin underbart fina hund Helly! En berner sennen-tik på 3 år tror jag. En liten ensamvarg tydligen, men som blev störtförälskad i David! Lena vart nästan avundsjuk :-) Det var riktigt trevligt att ha dem där iaf, även fast Hellys fisar luktade lite väl illa ;-)

Torsdag
Avresedag! Stressade inte för fem öre dock. Skönt. Vid 12 var vi klara hemma, då skulle vi åka till Birsta och till mamma på jobbet. Vi kom inte längre än till timmervägen innan våra planer blev aningens annorlunda, vi såg nämligen Mange åka förbi med lastbilen, och David hade försökt få tag på honom. Så vi lekte lite Följa John helt enkelt. Mange vart nog rätt förvånad när han såg oss stå bredvid lastbilen på Volvo i nacksta iaf, kul =) Men sen åkte vi till Birsta iaf, och jag fick köpa mig en tröja på Hööks. Mkt nöjd är jag. En rutig collagetröja, skitmysig. Vidare till sjukhuset för att säga hejdå till mor. Hade lite bekymmer med att hitta till hennes våning, men det ordnade sig till slut! Hejade på mammas arbetskompisar med, sedan gick vi ner till lill-affären och köpte lite frukt. Sedan började resan söderut. Jag körde till strax söder om uppsala, sen tog chauffören över :-) Gick rätt snabbt hem ändå, var hemma strax efter 22. Jag sov hemma med mina kissar, har saknat dem :-) Dom har nog saknat mig lite med hoppas jag ;-)

Fredag
Låg i sängen lääänge och gosade med de fyrfota. Pratade med David i telefon till och från under förmiddagen, vid 14.20 tog jag bussen till A6 för att ta tillbaka min dator. Köpte en rullgardin på IKEA med när jag var där ute, så nu ska det bli delvis mörkt i min lägenhet på nätterna. Fast ljuset stör mig inte lika mkt som insynen. Nåja. Nu är jag hos David, det har tagit ungefär 45 minuter att skriva den här bloggen (jag har tänkt en del, samt varit social med han som bor här) så nu får det faktiskt vara nog. Jag vill ha maaaaat! Mat mat mat.


Och som avslutning på bloggen - Ahmed the dead terrorist! Enjoy!


Kommentarer
Postat av: Emma

Då kan du blogga mer nu ;)

2007-11-11 @ 11:03:06
URL: http://twentysomething.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0