Sur som en citron

En liten del i planeringen sprack, men det var egentligen en av de största bitarna. Suck.

Kom till stallet ikväll. Tänkte "finslipa" lite inför tävlingen imorn. Ser mitt namn på listan, tjoho! Ser namnet på den som brukar rida Diana med, Eva, fast uppskriven på Fröja. Jaha, det blir väl bra, tänkte jag. Mmm jo, eller? Hon var även där i stallet, och börjar prata med mig om att om jag rider LB:1 så kan ju hon rida LA:1. Visst, det funkar för mig. Jag är ju självklart hellre ensam på hästen, men får jag bara rida så gör det väl inget om vi är två. (Jag kommer ju ändå vinna, hohoho).

Harriet, ridlärarens dotter, fångar upp mig när vi är mitt uppe i att hämta in hästar. "Du kan inte rida Diana imorn, jag sa att Eva kunde ta henne. Hon tycker att Fröja kan bli så het, och jag vill inte att det ska hända något. Du kan ju ta Fröja istället". Hmm Nej tack. Tanken är god, men nej tack. Poängen med att jag skulle vara med var ju att jag skulle rida Diana, annars får det vara. Okej, den där Eva-tanten är 71 år eller nåt sånt, och hon ska ha beröm för att ens vilja ställa upp. MEN, hon är med på VARJE dressyrtävling, varför kunde hon då inte avstå denna, när Diana ju redan var upptagen?! Men nej då, hon går och fjäskar för Harriet, och då är det ju såklaaaart att hon får ta trygga gamla Diana istället. Kärring.

Jag kan säga att jag blev riktigt ledsen och besviken, det här har jag ju (no offence mot alla som ingår i mina andra planer) helt och hållet sett som resans höjdpunkt. Rida Diana, och även få chansen att tävla (om än på klubbnivå) för första gången på nästan 2 år. Nej, jag är verkligen riktigt besviken. Jag ska visserligen fråga om jag får hyra henne en dag istället, och det är väl kanske roligare, men jag hade verkligen sett fram emot dressyren. Jag hade tänkt knoppa henne och linda hennes ben med fina vita lindor... Ta massa fina kort och ta med mig hem. Så gick det med den saken. Kanon.

Nåja, livet går vidare. Morgondagen kommer nu istället tillbringas med god mat och film tillsammans med David, Joanna och Mange. David och Mange är förresten i Umeå i detta nu, hemma hos polisstudenten Dennis om jag fattat det rätt. De åkte tidigare idag, med lastbil, hälsar på dennis ikväll, sover i någon slags övernattningslägenhet, och sedan kommer de hem med lastbilen imorgon mitt på dagen eller något i den stilen. David verkar ha trevligt, så det är ju bra att någons kväll blir bra :-) Vi (David) köpte även födelsedagspresent till Dennis tidigare ikväll, en "polishjälm" med visir från "Skämtsaker och Barnvagnar" och så köpte vi ett par handbojor med rosa ludd på Venuella med. Hoho! Det hade tydligen varit en stor hit där uppe i Umeå, bra bra.. :-)

Nä, dags att sova kanske? Trött i hela kroppen efter ridningen. Nej, fick inte rida Diana ikväll heller, kärring-Eva fick rida henne ikväll med. Själv fick jag rida Ingrigs häst Monty Marco. Det är iofs inget som vem som helst får göra, och han var väl trevlig, men jag ville ju rida Diana, det var ju det jag kom dit för. Diana är världsbäst, det finns ingen som henne. Men hur som helst så blev jag trött av att rida, och jag längtar till sängen.


....


Ja, om ni inte förstått det än så är jag (vi) i Sundsvall nu, sen ungefär 28 timmar tillbaka. Yeah. Gonatt

Kommentarer
Postat av: sara

jag jobbar just nu och ett tag framåt på ortoped tekniska på sjukhuset. Så ramlar du och måste amputera ett ben kan jag hjälpa dig med bra pris på proteser å grejer... ehhehehe

2007-11-02 @ 07:23:01
URL: http://salibe.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0