Ny vecka, nya tag.

Förra veckan var ingen vecka som jag kommer minnas med värme och glädje. Den enda riktiga höjdpunkten var Ladies Night som jag blev bjuden på i födelsedagspresent av Anna, Emmelie och deras respektive (som dock inte fick följa med på showen, hehe). Riktigt bra och rolig show faktiskt, över förväntan. 

Vissmålen skickade iväg Van Damm i lördags, så nu har jag tappat "min" häst där. Känns astråkigt. Hoppas den ridskolan inte är nöjd med honom så att han kommer tillbaka. Fast det är nog inte så troligt.

Datorn är fortfarande på vift, om SIBA håller sitt max-15-arbetsdagars-tips så ska jag få den senast på fredag, men hur stor sannolikhet är det egentligen? Jag har ingen aning, jag var värdelös på sannolikhetsläran i skolan. Jag körde gissningsmetoden.

3 stycken "lärande samtal" den här veckan, vilket innebär 6 kapitel i Barn- och Ungdomspsykologin, och 6 st diskssionsfrågor. Hua. Intressant bok, men svårläst. Svåra ord och grejer. Well well. Det går säkert bra ändå.

Nu ska jag och Dave äta frukost, sen ska han skjutsa mig till skolan. Vi börjar inte förrän 12.30, men lite extra studietid på skolan skadar aldrig. Men som sagt, först frukost, magen kurrar.

På återhörande. Tjingeling

Kommentarer
Postat av: David

Hejsan, Älskling! jag hoppas denna veckan blir bättre.. love you din dumma pojke

2007-10-09 @ 09:09:10
URL: http://thedave.blogg.se
Postat av: Kamilla

Åh, är det den tjocka rosa boken?

2007-10-12 @ 20:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0