I have visitors

Emma och Niklas kom hit i fredags. Gjorde inte många knop den kvällen, åt och åkte hem hit. Tog det lugnt. På lördagen var jag i stallet med Maria på förmiddagen, kom tillbaka till lägenheten nånstans runt 13.30 kanske. Ungdomarna (jag kallar dom för det, även fast Niklas är 10 dagar äldre än mig) gjorde sig iordning, sedan gick vi för att se när bussen eller tåget gick. Vilket visade sig vara ca 2h senare. Tåget däremot, var "bara" 40 minuter väntetid bort. Trodde vi, iaf. Det var lite stormigt i lördags, vilket gjorde att tåget blev försenat. Vi struntade därför i tåget, gick till Tenhultskrogen och åt en pizza, och sedan  tog vi bussen till Ekhagen istället. Där kom David och mötte oss, och vi åkte till A6 en kortis. En timme hann vi med innan de stängde. Sedan handlade vi, och åkte till David. Där kollade vi på film innan vi slutligen skjutsade hem ungdomarna.

Söndagen använde vi till en liten roadtrip. Vi åkte till Lager 157 i Gällstad, där det blev lite shopping. David köpte 2 par jeans, jag köpte en t-shirt (och emma köpte en t-shirt åt mig med, som födelsedagspresent) och ungomarna handlade kläder för ca 2000kr. Gött med lite shopping, typ :-) Väl hemma så blev det lite tacos och sedan åkte David hem. Vi övriga gjorde väl inte så mkt, somnade rätt tidigt faktiskt.

Idag började jag med skola, pedagogik. Hade lärande samtal om häftet "Säker med häst", riktigt intressant. Fast vissa pratade ju mer än andra, förstås. Åkte hem vid lunch, packade ner ungdomarna och åkte till Huskvarna för att låna Davids bil. Vi åkte till A6 och traskade där några timmar i lugn och ro, sedan hem till Tenhult igen. Slöade nån timme, sedan åkte jag och syrran till Vissmålen. Emma red Van Damme, samma häst som jag red i onsdags. Hon gillade honom med, fast jag vet inte om hon blev lika kär som jag blev =) Men hon var nog nöjd iaf! Nu återstår det väl att se om hon får någon träningsvärk imorn, hihi.

Just nu rullar Rose Red på min TV. Jag har slutat kolla, för jag inser att jag inte kommer kunna sova om jag fortsätter titta. Jag har sett den många gånger förut, men rysare är inte min starka sida. Dessutom ska jag strax åka härifrån, jag ska sova hos David inatt eftersom jag har hans bil. Har dessutom "sovmorgon" till 9.30 imorn, så jag behöver ändå inte kliva upp blodigt tidigt. I like.

Dags att packa ner det som ska med imorgon kanske, och sedan bör man kanske bege sig, så man får sova några timmar med. Känner jag mig själv (och David) rätt så blir det nog lite prat antingen nu när jag kommer eller när han ska iväg och jobba inatt. Stackarn.

Klart slut för ikväll.

Kommentarer
Postat av: Mor

Låter som om ni har det ganska bra då! Kul. Själv red jag Monty i lördags, en riktig myspropp! Lika seg som jag ungefär - sjysst par! Kramar!

2007-09-11 @ 07:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0